Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
A piszkos anyagiak, avagy a vászonkép készítés költségei
2019-05-19 10:03:12
A piszkos anyagiak, avagy a vászonkép készítés költségei

A piszkos anyagiak, avagy a vászonkép készítés költségei

A vászonkép elkészítése

 

A vaszonkepszalon.hu csapatánál található akció keretén belül az eredeti árhoz képest húsz százalékkal olcsóbban érhető el bármely méretű vászonkép. Extra ajándékként most egy további vászonnyomatot adnak ajándékba 25x25 vagy 20x30 cm-es méretben. Az ajándéknyomatot lehetőségünk van egy másik fénykép alapján elkészíttetni. Az ajándék nyomat ráma/keret nélkül készül, 2000 Ft-os felárért cserébe keretezik is nekünk.

 

Vannak szabvány méretek, de ezektől eltérően bármely méret elkészítését vállalni tudják. A teljes árlistájuk az akciós 4100 Ft-os összegtől indul. Ez kedvezmény nélkül 5125 Ft lenne. Ezért az összegért egy 15x25 vagy 20x20 cm-es vászonképet szerezhetünk meg, egy két centiméter vastag kerettel. Ebben a méretben olcsóbban is szerezhetünk vászonképet, ehhez csak a keret nélküli lehetőséget kell kiválasztanunk.

 

A hozzájuk beküldött képeket manuálisan ellenőrzik és előkészítik. Neked erről mintaképet mutatnak, amennyiben mindent rendben találsz, megkezdődik a vászonképed nyomtatása, melyre 100 százalékos garanciát vállalnak. Hiba esetén akár újra nyomtatják neked a képet, vagy egy másikat készítenek. A 100 százalékos „imádom” élettartam garancia a vászonképedhez jár.


A termék hazajuttatása

 

Az elkészült vászonképet országosan házhoz tudják szállítani. Ingyenes a házhoz szállítás 15.000 Ft feletti rendeléseknél, ezen összeg alatt pedig 1000 Ft-os szállítási költséggel elérhető. Az anyagiakat rendezheted online vagy utalással is. Utánvétel esetén sajnos 400 Ft plusz költséggel kell számolnod. A szalon Zuglóban található, itt személyesen is átveheted az elkészült alkotást, és itt is rendezheted a számlát.

 

A bármelyik dimenzióban 130 cm-nél nagyobb képek esetén az itt elmondott szállítási feltételek sajnos nem érvényesek. Ezekben a speciális esetekben a szállítás költségei egyedileg változnak. Természetesen minden esetben (ha Te magad vagy a futárcég viszi házhoz) a vászonkép védő csomagolásban fog utazni, melyet a szalon munkatársai ingyenesen adják a képhez.

 

A vászonképekben rengeteg lehetőség van. Mondhatni még nem elterjedt dekorációs, egyedi ajándék megoldások. Még csak most kezdi a világ felfedezni ezeket. Ahhoz, hogy Te is a felfedezők útjára léphess, érdemes átolvasnod a vászonfotós blog bejegyzéseket. Ezekben átfogó képet kaphatsz arról, hogyan használhatod a vászonképeket, és ötleteket ad azok ajándékozásához is. Egy biztos, ha már szimpatizáltál a vászonképekkel, pár perc olvasgatás után biztosan bele is szeretsz, és első utad a VászonképSzalonhoz fog vezetni az első megrendeléseddel. Az első, aztán majd jön a második és a többi…

 

 

 

További híreink
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
Bővebben >>