Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A szegény ember lazaca a csirkefarhát
2018-05-20 18:00:17
A szegény ember lazaca a csirkefarhát

A szegény ember lazaca a csirkefarhát

Az MSZP Hajdú-Bihar megyei 3.sz választókerületi szervezete és a  párt megyei nőtagozata május 19-én, változatos, színes programokkal, Családi Majális-t szervezett Nyíradonyban, a Bokrétás utcában.

 

A helyválasztás nem volt véletlen: az utcában zömmel hátrányos helyzetű, nehéz sorsú családok élnek, talán a város legszegényebb része a "Bokrétás".

 

„Az itt élők többsége sokgyermekes, nagy részük közmunkából él, igen szerény körülmények között. Számukra a rezsicsökkentés és a kormány hangzatos ígéretei semmit sem jelentenek, hisz" nem használnak gázt, s bizony egy részüknél az áram is ki van már régen kapcsolva. Tűzifára sem igen futja, így kénytelenek ’ügyeskedni’ ahhoz, hogy a hideg téli napokon egy picinyke meleget ’varázsoljanak’ a szélfútta házaikban” – nyilatkozta Moczok Gyula, a körülményeket jól ismerő helyi szocialista szervezet elnöke.

 

 

A rendezvényen részt vett Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője is.

 

Kunhalmi önkritikusan elismerte, hogy az elmúlt években a szocialisták sajnos magukra hagyták a vidéki embereket, nem vállalták fel a szegények, az elesettek érdekeinek képviseletét. Elnökaspiránsként azt szeretné elérni, ha minden településen lenne a pártnak képviselője, akit ügyes-bajos dolgaikkal az emberek megkereshetnének. Megfogalmazta, hogy az MSZP munkájában új hangsúlyokra van szükség, a parlamenti politizálás mellett sokkal többet kell az emberek között lenni, a tornyos házból nehéz kitalálni, mi is foglalkoztatja az embereket.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>