Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A Szijjártó-kedvenc Dzsudzsák focista is nagykövet lett
2023-01-30 13:17:06
A Szijjártó-kedvenc Dzsudzsák focista is nagykövet lett

A Szijjártó-kedvenc Dzsudzsák focista is nagykövet lett

Alig több mint 100 nap múlva rajtol a hazai rendezésű labdarúgó U17-es Európa-bajnokság. A tornának Balmazújváros, Budaörs, Budapest, Debrecen, Felcsút és Telki ad otthont. A kontinensviadalnak a 109-szeres válogatott Dzsudzsák Balázs a nagykövete - hirdeti az MLSZ.

 

A labdarúgó szervezet közösségi oldalán számolt be az örömteli hírről. Mint írják, „109 nap múlva rajtol a hazai rendezésű férfi U17-es Európa-bajnokság, melynek nagykövete a 109-szeres válogatott Dzsudzsák Balázs. A tornának Balmazújváros, Budaörs, Budapest, Debrecen, Felcsút és Telki ad otthont”.

 

Mint ismert a legutóbb a DVSC csapatkapitányaként funkcionáló focista novemberben elköszönt a magyar válogatottól. Dzsudzsák a Puskás Arénában, több mint 50 ezer néző előtt, Görögország ellen búcsúzott a magyar válogatottól.

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határtalan lehetőségek az agykutatás hónapján kognitív képességeink fejlesztésére.
Bővebben >>