Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A színháztermüket elzárták, a netet végleg lekapcsolták az ellenálló SZFE hallgatói elől
2020-10-15 19:15:26
A színháztermüket elzárták, a netet végleg lekapcsolták az ellenálló SZFE hallgatói elől

A színháztermüket elzárták, a netet végleg lekapcsolták az ellenálló SZFE hallgatói elől

“A hallgatók személyes holmijait kipakolták a nagy fórumok fő helyszíneként használt Ódry Színpadról, a termet bezárták, a portától pedig elkobozták a kulcsot, így oda már nem tudnak belépni” – tudta meg a Telex.

 

„Az a mondás, hogy további rendelkezésig  nem mehetünk be, minden ajtaját lezárták. Wifi a Szentkirályi utcai épületben sincs, vezetékes internet pedig csak a nappali órákban, mert este hattól reggel hétig és hétvégén azt is lekapcsolják” – mondta Szurdi Panna hallgató.

 

Szarka Gábor tegnap az RTL Klubnak azt is mondta, szerinte a diákok szétzilálják az oktatást, és ezt ő nem támogatja. „Bemennek olyan helyekre, ahova nem lehetne bemenni, nem tartják be az egyetem belső működési rendjét” – mondta. Szarka szerint ehhez ő nem ad támogatást.

 

„A lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem” – jelentette ki Szarka a csatornának, de akkor azt nem részletezte, hogy mit ért ez alatt.

 

Az SZFE hallgatói szerdán újabb sajtótájékoztatót tartottak, amin bejelentették, hogy továbbra is kitartanak a követeléseik mellett, a dolgozók pedig tovább sztrájkolnak. Október 23-ra pedig vonulást szerveznek.

 

 

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Születésének 100. évfordulója alkalmából megemlékezést tartanak Pécsett.
Bővebben >>