Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
A szocialisták segítenének Poltnak
2016-08-18 14:16:29
A szocialisták segítenének Poltnak

A szocialisták segítenének Poltnak

Bárány Balázs (képünkön) szerint segíteni akarnak a legfőbb ügyésznek, mert azt feltételezik, elakadt a munkában, és csak ezért nem vizsgálódnak még. A 168 Óra című lap tárta fel rendőrségi dokumentumok alapján, hogy Mengyi Roland kenőpénz fejében segített volna hozzá helyi vállalkozókat több száz milliós uniós támogatáshoz.

 

Az adóhatóság költségvetési csalás és vesztegetés gyanújával indított büntetőeljárást. A NAV azonban politikusok ellen nem járhat el, ezért a közelmúltban átadta a büntetőügyet a Központi Nyomozó Főügyészségnek.

 

 „Mire vár Polt Péter? Mert ha pusztán arról van szó, hogy nem találják a megfelelő vonatkozó jogszabályokat, akkor mi segítünk neki, hoztam neki egy büntető törvénykönyvet, hogy nagyon ne kelljen keresgélnie se benne a vonatkozó részeket, ,ezeket előre ki is gyűjtöttük neki. Államtitoksértés, 265. paragrafus, hivatali vesztegetés elfogadása, 294. paragrafus és költségvetési csalás 396. paragrafus. szépen rózsaszínű szövegkiemelővel ki van neki emelve minden” – idézi a hirtv.hu Bárány Balázs elnökségi tagot.

 

(kép: hirado.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>