Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
A tragikus választási bukás után egy kivételével lemondanak az ellenzéki pártvezetők
2018-04-09 12:09:38
A tragikus választási bukás után egy kivételével lemondanak az ellenzéki pártvezetők

A tragikus választási bukás után egy kivételével lemondanak az ellenzéki pártvezetők

A pártelnök elmondta azt is, hogy az MSZP a Párbeszéddel folytatja a "változás szövetségét", készülnek az európai parlamenti és az önkormányzati választásra. Az ellenzéki politikus gratulált a győztesnek.

 

Molnár Gyula bírálta és felelősnek tartotta az ellenzéki oldalon azokat a pártokat, amelyek előbb támogatták, majd elálltak a közös listától, illetve azokat is, amelyek - szerinte - 17 választókerületben akadályozták meg a demokratikus ellenzéki jelöltek győzelmét.

 

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke a sajtótájékoztatón közölte, szombatra összehívja az MSZP választmányát, amely kitűzi a tisztújító kongresszus időpontját.

 

Ezt a választást az ellenzék veszítette el, nem a kormány nyerte meg – mondta az LMP lemondott társelnöke a Klubrádiónak. Hadházy Ákos szerint nem a pártja a bűnbak, de ők is felelősek az ellenzék vereségéért, és ő továbbra is úgy véli, minden ellenzéki pártban van olyan politikus, aki a Fidesz érdekeit képviseli. Szél Bernadett eddig nem jelezte a lemondását.

 

Hadházy Ákos beszélt arról is, hogy nem tartja tisztességesnek a vasárnapi választást, elsősorban azért, mert a kormány évek óta, az ellenzék forrásaihoz képest rengeteg pénzből kampányolt és őket segítette a lopott pénzből felvásárolt média is. Ez már nem egy parlamenti demokrácia – fogalmazott a politikus.

 

Az Együtt sajtótájékoztatóján Juhász Péter elmondta, hogy tiszta lelkiismerettel állnak a választók elé, az eredményt csalódottan fogadták. Az Együtt elnökségeis  lemond pozíciójáról. Mind a személyes, mind a politikai felelősséget vállalják.

 

Vona Gábor lemond a Jobbik elnöki tisztségéről. A politikus vasárnap esti sajtótájékoztatóján közölte: a párt elnöksége hétfő délután tervezi meg a további feladatokat.

 

A pártelnök, miniszterelnök-jelölt elismerte a Fidesz-KDNP választási győzelmét, jelezve: a Jobbik célja a kormányváltás volt, de ez ma nem teljesült.  Vona Gábor köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a voksolások, értékelése szerint a demokrácia ünnepe, hogy nagy számban vettek részt az emberek.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közös...
Bővebben >>