Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
A vezeték nélküli porszívóké a jövő!
2023-02-23 18:09:32
A vezeték nélküli porszívóké a jövő!

A vezeték nélküli porszívóké a jövő!

A vezeték nélküli porszívók legfőbb előnye

 

A háziasszonyok többsége már most is azokat az eszközöket részesíti előnyben, amelyekkel sokkal gyorsabban és egyszerűbben elvégezhetőek a napi feladatok. A mosogatógép, szárítógép igen nagy segítség, de ugyanez elmondható a Dyson porszívóról is.

 

Aki még nem hallott volna e nagyszerű találmányról, annak röviden összefoglaljuk az előnyeit, jellemző tulajdonságait. Elöljáróban érdemes annyit tudni, hogy ez az eszköz hozta meg a világhírnevet a James Dyson, angol mérnöknek, a Dyson vállalat alapítójának.

 

A történet szerint otthonában takarított, de a porszívózással igen lassan haladt, mert a porzsákot gyakran kellett ürítenie. Ekkor határozta el, hogy fejleszt egy speciális, porzsák nélküli porszívót, amely könnyen kezelhető és hatékonyabban tisztít.

 

Azóta már többféle típusa is kapható az akkumulátoros kézi porszívóknak, ezek a Dyson termékek a premiumshop24.hu webáruház kínálatában is megtalálhatóak. Legfőbb előnyük, hogy nagy szívóerővel rendelkeznek, és ennek köszönhetően a mikron nagyságú részecskéket is magukba szívják.

 

A Dyson vezeték nélküli porszívókról általánosságban

 

Ezek a porszívók egy dokkoló állomáson tölthetők, ezt követően pedig akár egy óra hosszán át is használhatók. Bárhol be lehet vetni őket, mivel vezeték nélküliek: akár autót is takaríthatunk velük, akár a karnis tetejét is leporolhatjuk a segítségükkel, de még a komódok alatt is eltávolítják a szennyeződéseket.

 

Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően nem nehéz a porszívózás általuk, hajolgatni sem kell közben. A gyártó által tervezett Motorbar™ tisztítófej tökéletesen szív, padlón és szőnyegen is lehet használni. Az eszköz ereje a mélytisztításban rejlik, a gép motorja percenként több, mint 100 ezres fordulattal működik. És mindezt halkan teszi!

 

A szűrő is igen hatékony, teljesen zárt, a magába szívott szennyeződéseket nem engedi ki. A Dyson porszívó a levegőben szálló mikroszkopikus részecskéket, például a pollent és a baktériumokat is képes eltávolítani.

 

Ami miatt még sokan szeretik ezt a Dyson terméket: a porszívó porzsák nélküli, a szennyeződések egy tartályba kerülnek, amely egy mozdulattal eltávolítható, teljesen higiénikus módon megtisztítható.

 

Speciális tisztítófejek egyéni igényekre szabva

 

A Dyson vezeték nélküli porszívók többféle tisztítófejjel kaphatók. A Dyson Hair Screw motorizált tisztítófej kimondottan kisállattartók számára lett kifejlesztve, remekül felszívja az állatok elhullajtott szőrét.

 

A világító tisztítófej innovatív találmány: láthatóvá teszi a port a kemény padlón. További porszívófejekkel is kombinálható a készülék, ezek a kiegészítők is elérhetők a premiumshop24.hu oldalán.

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>