Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
A Závecz felmérése szerint hajszállal, de Dobrev Klára nyerte a szerda esti tévévitát
2021-10-14 11:40:23
A Závecz felmérése szerint hajszállal, de Dobrev Klára nyerte a szerda esti tévévitát

A Závecz felmérése szerint hajszállal, de Dobrev Klára nyerte a szerda esti tévévitát

Arra a kérdésre, ki volt a meggyőzőbb, a legtöbb néző szintén Dobrev Klárát (47%) jelölte meg. Márki-Zay Pétert 41 százalék választotta.

 

A Závecz-Research közvélemény-kutatása szerint eddig a vitát nyomon követő nézők 61 százaléka szavazott. Azoknál, akik még nem szavaztak, szinte döntetlenre állnak: Márki-Zay Péterre várhatóan 38 százalék, Dobrev Klárára 37 százalék voksol majd.

 

Arra a kérdésre, hogy ki volt a leginkább meggyőző, a válaszadók 47 százaléka Dobrev Klárát jelölte meg, 41 százalékuk pedig Márki-Zay Pétert. A megkérdezettek 12 százaléka nem adott választ a kérdésre.

 

Összességében nézve 42 százalék szerint a vitát Dobrev Klára nyerte meg, Márki-Zay Pétert 38 százalék hozta ki győztesnek. A válaszadók ötöde nem tudta eldönteni a kérdést.

 

Rákérdeztek arra is, mennyien vettek részt az előválasztáson. Kiderült, a válaszolók 61 százaléka már volt szavazni, 33 százalék csak tervezi azt. A többiek vagy nem mennek vagy nem válaszoltak a kérdésre.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újra indult a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság népszerű előadás-sorozata, Duna-Dráva Nemzeti Park Klub.
Bővebben >>