Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Áder János továbbra sem reagál a természetvédelmi krízisre
2016-10-09 14:16:10
Áder János továbbra sem reagál a természetvédelmi krízisre

Áder János továbbra sem reagál a természetvédelmi krízisre

Sallai, ha szükséges, innentől kezdve minden héten elküldi kérését a Köztársasági Elnöki Hivatalba, mert egyre inkább úgy tűnik: a kormányban már senki nem maradt, akit érdekelne hazánk környezeti állapota, természeti erőforrásai és ebben az élhetőbb városi környezet sorsa.

 

Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának LMP-s elnöke a legégetőbb környezetvédelmi kérdésekben szeretne egyeztetni: többek között a budapesti zöldfelületek és a nemzeti parkok megcsonkításáról, a környezet- és természetvédelmi hatóságok maradékának kiüresítéséről, a Balaton lebetonozásáról és privatizációjáról, a kiskunhalasi szennyezésről, a Pécs mellé tervezett atomhulladék-lerakóról, a Tisza szennyezettségéről, a Natura 2000 területek kiárusításáról, és a magyar erdők jövőjéről.

 

Több mint 2000 fa kivágása történhet meg rövid időn belül csak a Római-parton, és a nemzetközi szinten zöld ügyekért kiálló köztársasági elnök mélyen hallgat és válaszra sem méltatja a szakterülettel foglalkozó országgyűlési bizottság elnökét.

 

Az FFB elnöke egyre reménytelenebbül bízik benne, hogy a hazánkat érintő fajsúlyos környezetvédelmi kérdésekben partnerként számíthat a köztársasági elnökre, és hogy közösen valódi, széleskörű, médianyilvános szakmai és társadalmi párbeszédet kezdeményezhetnek, a kormány által manipulált látszategyeztetések, és látszattevékenységek helyett. 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>