Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Kristóf, Jakab napja van.
Adóköteles lehet ősztől a Google és a Facebook
2016-03-23 16:40:15
Adóköteles lehet ősztől a Google és a Facebook

Adóköteles lehet ősztől a Google és a Facebook

A fideszes politikus, európai parlamenti képviselő arról beszélt, az unióban eddig csak "szócséplés" volt az ügyben, most már "végre cselekedni kell", mert ezek a vállalkozások eurómilliárdokat vagy -tízmilliárdokat nem fizetnek így be, miközben az infokommunikációs hálózatok fejlesztéséhez sem járulnak hozzá.

 

Deutsch szerint június 30-ra elkészül a stratégia, az általános, a középfokú és a felsőoktatás, valamint a felnőttképzés digitális oktatásának átalakításáról, célként említve, hogy 2018-ra vagy 2020-ra minden ilyen intézményben elérhető legyen a szélessávú wifi-szolgáltatás.

 

(mti)

További híreink
Újabb fideszes polgármester bukott
A vasárnapi időközi önkormányzati és polgármester-választást azért kellett kiírni a Békés megyei Biharugrán, mert a képviselő-testület májusban föloszlatta magát.
2016-07-25 16:41:25, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Közmunkából katonaságba – elképesztő zsákutca
Kötelező a megjelenés azon az állásajánlaton, melyet nemrégiben levélben kaptak Győr-Moson-Sopron megyében a közfoglalkoztatottak. Ha megfelelnek a toborzón, szerződéses ...
2016-07-25 15:30:32, Hírek, Aktuális2 Bővebben
LMP: A kormány összezavarja a diákokat
A kormány a héten bejelentette: szeptembertől a tanárok eltérhetnek majd a megkövetelt tantervtől, azonban az ehhez szükséges rendelet még nem készült el, a javaslatok pe...
2016-07-25 14:15:38, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A liget bontásából származó, veszélyes hulladékot szállítottak Dunakeszi és Fót határába.
Bővebben >>