Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Agyrém: Náci időket idéző eszközöket alkalmazna a melegekkel szemben a fideszes ex-polgármester
2017-07-10 16:01:53
Agyrém: Náci időket idéző eszközöket alkalmazna a melegekkel szemben a fideszes ex-polgármester

Agyrém: Náci időket idéző eszközöket alkalmazna a melegekkel szemben a fideszes ex-polgármester

A portál szerint Felföldi Zoltán publicisztikájának leközlésével saját korábbi színvonalát is alulmúlja a Magyar Hírlap, amely "Eddig és ne tovább! Ideje levernünk a cölöpöket" címmel hozta le az írást hétfőn.

 

Ebben a fideszes politikus a hétvégi Pride kapcsán "konzervatív tételeket" kíván megfogalmazni, amelyek némelyike már-már a közösség elleni uszítás büntetőjogi kategóriájába tartozónak tűnik a hvg.hu szerint.

 

Felföldi összesen 8 tételt fogalmaz meg, köztük azt, hogy a homoszexualitás abnormális, hogy a meleg helyett a homoszexuális szót kell használni, hogy mindenhol ki kell állni a melegek ellen, vagy hogy a házasság csak férfi és nő között lehetséges, de ennél azért jóval továbbmegy – azt javasolja, hogy a homoszexualitás bármifajta kifejezését tiltsák be csakúgy, mint orosz mintára a "homoszexuális propagandát".

 

Felföldi egyes foglalkozásoktól is eltiltaná a melegeket: „Ezeket a pozíciókat, illetve foglalkozásokat ne lehessen betölteni, illetve művelni nyíltan vállalt homoszexuális orientációval. Gyermekeinket ne neveljék homoszexuális tanárok, Nemzeti Színházunkat ne igazgassa homoszexuális direktor, homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter!”

 

A melegeket emellett még tovább is diszkriminálná: ha valaki a munkája során kapcsolatba kerül homoszexuálisokkal, "ne legyenek kötelesek végrehajtani bizonyos – munkájukból egyébként adódó – feladatokat".

 

(hvg.hu)

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>