Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Pál napja van.
Ájjá’ sorba: a munkásőr mazsola, aki pitbull szeretne lenni
2016-03-12 19:10:53
Ájjá’ sorba: a munkásőr mazsola, aki pitbull szeretne lenni

Ájjá’ sorba: a munkásőr mazsola, aki pitbull szeretne lenni

Aki bő másfél évtizede arról polemizált a Heti Hetes című műsor kapcsán, hogy „... a társaság egyik fiatalabb tagja azt mondta, a hétfős kabarébrigádból egy nemzeti kommandónak legalább 2-3-mat ki kellene végeznie”, mert a műsor olyan súlyos károkat okoz, hogy megengedhető az ezzel arányos retorzió.    

 

Immár a kiemelkedő színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés birtokában teheti mindezt szorgos népünk épülésére, bár amennyiben ezennel a nemzeti panteonban a helye üdvös munkásságának köszönhetően, akkor nem világos, hogy mit mászkál az utcán. Még belénk lövet a végén.

 

Egy másik gyöngyszem is kigurult a gyógyszertári díjesőből március idusán. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést adott át Sunyovszky Sylviának, született Fekete Györgynének.

 

Az ex-művésznő, aki hajdan a Várkonyi filmekben még kendőzetlen női bájaival örvendeztette a magyar népet, ma már boldogulásunkra az egyetemes emberi értékeket gyarapítja, csak tudnánk mit is ért ezen az Áder-Balog tandem. Arra már nem is merünk gondolni, hogy mit mozdíthatott elő a néni.

 

(kép: index)

 

További híreink
Az MSZP-vel már ősszel partizna a DK
A Demokratikus Koalíció és az MSZP viszonyáról ír a kormányközeli Magyar Idők, a lapon keresztül üzent a DK szóvivője a szocialistáknak.
2016-06-30 18:00:27, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Duzzad a Rogán-Portik botrány – KDNP-s politikus is képbe került
A KDNP-s Rubovszky György cége végezte az áron alul elkelt belvárosi ingatlanok értékbecslését Rogán Antal polgármestersége idején. Az ellenzéki pártok parlamenti vizsgál...
2016-06-30 16:40:21, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Meddig bujkál Farkas Flórián?
Molnár Csabának, a DK EP-képviselőjének bejelentésére indult az a vizsgálat az Európai Csalás Elleni Hivatalnál, amely a Farkas Flórián vezette Országos Roma Önkormányzat...
2016-06-30 15:30:55, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A C és a D csoport küzdelmei fejeződtek be kedden a franciaországi labdarúgó Európa bajnokságon.
Bővebben >>