Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Akár egy ócska gengszterfilm – betonba öntve a képviselő áldozata
2016-02-13 13:01:08
Akár egy ócska gengszterfilm – betonba öntve a képviselő áldozata

Akár egy ócska gengszterfilm – betonba öntve a képviselő áldozata

A lehetséges áldozatról annyit tudni, hogy M. Antal vállalkozóról van szó. A férfi több szállal kötődött Dunaújvároshoz. 2013-ban veszett nyoma, eltűnés miatt körözték a hatóságok. Egyes hírek szerint mindkét férfinak komoly adósságai voltak.

 

– A nyomozók és szakértők szerda este jelentek meg a Petőfi utca egyik elhagyatott portáján, amelyen egy romos épület áll. Az utcát teljesen lezárták, az udvaron fehér sátrakat állítottak fel. Többórás kutatás után itt találták meg állítólag a keresett férfi maradványait elásva és bebetonozva – mondta a Blikknek az egyik közelben lakó szomszéd. A halál pontos körülményeit vizsgálják. A rendőrök tegnap délelőtt is a helyszínen voltak. A házat körbekerítették, gőzerővel folyt a helyszínelés.

 

Gál Roland jól ismert Dunaújvárosban. Önéletrajzában ezt írta: „Üzemlakatos, 4 éves kislányunk boldog édesapja vagyok. Harmadik éve vezetem a Fidelitast Dunaújvárosban.”

 

Érdekesség, hogy Gál 2010–14 között az önkormányzat közbiztonsági bizottságának az elnöke volt. Ebben a minőségében kiváló kapcsolatot ápolt a helyi rendőrökkel. Többüknek ő maga adott át különböző elismeréseket. Ha bebizonyosodik a vád, az nyilvánvalóvá teszi, hogy 2014-ben annak tudatban vállalta pártja, a Fidesz újrajelölését, hogy egy gyilkosság terhelte a lelkiismeretét – áll a Blikk összeállításában.

 

(kép: illusztráció)

Utoljára frissítve: 2016-02-13 14:38:57

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>