Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Aki nem tudná Habonyról, amit Lázár sem tud
2016-03-18 21:20:19
Aki nem tudná Habonyról, amit Lázár sem tud

Aki nem tudná Habonyról, amit Lázár sem tud

A Miniszterelnökséget vezető miniszter „barokkos költői túlzásnak” nevezte azt, mikor az egyik újságíró a nemzet tanácsadójaként utalt Habony Árpádra. Cáfolta Kósa Lajos kiszivárgott mondatait, miszerint azért nem kötnek hivatalosan szerződést Habony Árpáddal, mert az életveszélyes lenne a tanácsadó fegyelmezetlensége miatt. Szerinte nem erről van szó.

 

A Kormányinfónak azon a részén, amikor Lázár a sajtó kérdéseivel szórakoztatja magát, nagy meglepetést keltett, hogy az általában jól értesült miniszter nem tudott arról, hogy Habony Árpádot 2011-ben jogerősen két év próbára bocsátotta a Fővárosi Bíróság, mert 2006-ban hasba rúgott egy nőt, a férjét pedig leütötte, mert XII. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban a Lexusa elé léptek.

 

Lázár szerint Habony nem tűnik félelmetesnek, a miniszter tapasztalatai alapján inkább egy nagyon kedves embernek tartja. Őt eddig még sosem bántotta.

 

Szerinte nem a garázdaság miatt kiszabott ítélet az oka annak, hogy nem szerződtetik, egyszerűen csak nincs szükségük azokra a tanácsokra, amiket ő tudna adni.

 

 Hozzátette, hogy ugyanakkor értékes embernek tartja, és sok olyan ügy volt, amiben figyelemre méltónak tartotta Habony álláspontját.

 

A miniszter a Habony Árpád kilétét firtató kérdéseket egyszerű politikai terméknek tartja. Ma valamiért sokan azt gondolják, hogy Habonnyal lehet égetni a Fidesz, de szerinte ebbe kár belekeverni.

 

(videkma.hu)

 

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amennyiben most készülsz belekezdeni a fogyókúrádba, felhívjuk figyelmedet, hogy csak óvatosan olvass tovább...
Bővebben >>