Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Akinek nincs unokája, az nem magyar – oszt jónapot
2018-10-05 16:54:34
Akinek nincs unokája, az nem magyar – oszt jónapot

Akinek nincs unokája, az nem magyar – oszt jónapot

Most, hogy Orbán Viktor faj- vér- és magyarságszakértő tudatosította, miszerint „Azt, hogy ki a magyar, én mondom meg!”, s annyi bizonytalankodást és sötétben való tapogatózást követően megvilágította, hogy „Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz”, mielőtt törvénybe foglalnák a fenti alapvetést, szükségesnek látszik néhány további pontosítást elvégeznie a miniszterelnöki hivatalnak.

 

Azért, hogy végképp tisztán lássunk, kik minősülnek magyar származásúaknak, elengedhetetlen pontosítani, hogy a legalább három magyar unokával rendelkezők teljesen magyarnak számítanak-e? Továbbá az egy magyar gyermekkel vagy két magyar unokával rendelkező személyek „elsőfokú keveréknek” számítanak-e? Valamint az egy magyar unokával rendelkező személyek „másodfokú keveréknek” számítanak-e?

 

Ugyancsak egyértelműsíteni szükséges a magyar unokák házasságkötésére és házasságon kívüli nemi kapcsolataira vonatkozó szabályokat, s a törvénynek tartalmaznia kell, mi minősül fajgyalázásnak. A törvény erejével szükséges kimondani, hogy „félmagyar” unoka csak külön engedéllyel házasodhat össze nem magyar vérű unokával, illetve „negyedmagyar” unokával”.

 

Két „negyedmagyar” unoka nem köthet házasságot, azonban egy negyedmagyar unoka és egy nem magyarvérű unoka igen, hogy a fajilag értékes magyar vér megőriztessék.

 

Az elkészült törvényt sürgősen az Országgyűlés elé kell bocsátani, még mielőtt valaki felgyújtaná a Parlament épületét.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az intim játékszerek világa az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, új dimenziókat nyitott a sze...
Bővebben >>