Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Alföldi Róbert fél – tart a pálya szélére csúszástól
2022-05-20 20:46:01
Alföldi Róbert fél – tart a pálya szélére csúszástól

Alföldi Róbert fél – tart a pálya szélére csúszástól

A DTK: Elviszlek magammal című műsor új epizódjában, Alföldi hosszan beszélt arról D. Tóth Krisztának, hogy életében először amiatt aggódik, hogy vajon lesz-e később munkája.

 

„Az elmúlt öt évről az jut eszembe, hogyan marginalizálódtam vagy hogyan kicsúsztam a pálya szélére. Úgy érzem, hogy légüres térbe kerültem” – vallotta be a Jászai Mari-díjas színész. A vasárnap délelőtt 11 órakor a Spektrum Home-on képernyőre kerülő műsorban azt is elmondta, hogy miért lett kívülálló a haza színházi világban.

 

„Elkövettem mindent azért, hogy ez így legyen. Egyrészt folyamatosan pofáztam, beszóltam a szakmámnak, ezért nem is csodálkozom azon annyira, hogy nem tartozom sehova. Régebben ez nem is volt probléma, de ahogy idősödöm, kezd kialakulni egy igény, hogy jó lenne tartozni valahová. Nagyon zavar, hogy azon agyalok, vajon lesz-e munkám. Ezzel soha nem kellett foglalkoznom, most mégis foglalkozom vele.”

 

A rendező, aki úgy érzi, hogy eddigi pályafutása során kissé elkényeztette a szakma, túl büszke ahhoz, hogy felkérésekért kuncsorogjon, továbbra is inkább megvárja, hogy mások keressék meg őt.

 

Alföldi szerint apai ágon örökölte fejlett igazságérzetét, szókimondását, annak ellenére, hogy édesapjával sokáig nem volt kapcsolata: csak 28 éves korában találkoztak.

 

„A genetikában lehet valami” - utalt arra, hogy hiába nőtt fel édesapja nélkül, számos meghatározó vonása tőle származnak. Nem mindennapi gyerekkora miatt Alföldi sokáig úgy érezte, hogy el kell szakadnia a gyökereitől, de ma már megbékélt a családjával.

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanulója képviseli haz...
Bővebben >>