Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Aljas, uszító kormányhirdetés miatt tíz év után elhagyja a Vasárnapi Hírek-et a főszerkesztője
2017-12-24 14:00:28
Aljas, uszító kormányhirdetés miatt tíz év után elhagyja a Vasárnapi Hírek-et a  főszerkesztője

Aljas, uszító kormányhirdetés miatt tíz év után elhagyja a Vasárnapi Hírek-et a főszerkesztője

"Tegnap vittem utoljára kávét a kollégáimnak a Vasárnapi Hírek szerkesztőségében. A múlt héten felálltam a főszerkesztői székből, mert már nem tudok felelősséget vállalni a lap minden oldaláért.

 

Aljas, uszító propagandahirdetést jelentetett meg a kormány a szeretve és érzékenyen készített ünnepi lapszámunkban, amelynek cikkei - ahogy minden héten - az elfogadás és a szolidaritás jegyében születtek. ’Társadalmi célű hirdetéseivel’ a kormány pont ezeket az értékeket kívánja eltűntetni a magyar társadalomból.

 

Van abban némi irónia, hogy a lapban megjelenő Publicus kutatás igazolja a gyűlöletkeltő propaganda eredményességét: az ugyebár nyilvánvaló, hogy az ország lakói egy darab menekültet nem láthattak az elmúlt két évben, az idei év legnagyobb problémájának mégis a hazai migránshelyzetet látják. A kivándorlás miatt a megkérdezettek csupán 1 százaléka aggódik, miközben nincs orvos, aki öt óra alatt ránézzen egy súlyos betegre a sürgősségin, melynek következményeként az illető meghal.

 

Sajnálom, hogy távozom a szerkesztőségből és a kiadótól, ahol az elmúlt 10 évemet töltöttem. Szuper emberek maradnak itt, akiknek küzdelméhez, hogy ellensúlyozzák a propagandahirdetések kártékony befolyását, sok erőt kívánok. Nekem nem volt elég belőle."

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>