Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Álközmunkásokat mutogatott Salgótarján polgármestere, de lebukott
2014-04-19 09:02:00
Álközmunkásokat mutogatott Salgótarján polgármestere, de lebukott

Álközmunkásokat mutogatott Salgótarján polgármestere, de lebukott

Képzeljék, elégedett közmunkásokat talált Salgótarjánban egy német televíziós stáb! Csak aztán kiderült, hogy kamu. 

 

A német stáb magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről forgatott riportfilmet a városban. A polgármester segítségét kérték ahhoz, hogy találkozhassanak a közmunkásokkal. A fideszes Székyné Sztrémi Melinda kerített is gyorsan közmunkásokat, akik lelkesek, vidámak és mosolygósak voltak. Ja, csak aztán kiderült, hogy mégis sántít valami. A munkások ugyanis természetesen elmondták, hogy a közmunka nagyon jó, tetszik, és egyikük azt is elmesélte, hogy ezt az útépítési munkát ő maga választotta, mert kőműves, és így a szakmájában dolgozik tovább - számolt be a Népszava. 


A polgármester viszont kicsit arrébb ment beszélgetni. Arról ment a téma, hogy biztos tetszik a stábnak, amit lát, mert sokáig forgat. Majd hirtelen kijelentette: "Csak ők nem erre kíváncsiak, csak ők az igazi közfoglalkoztatottakra, igen. És akkor a végén kiderül, hogy nincs köztük."


Hát ez bukta. 


A bakiról van felvétel is, az elszólás úgy a 16. perc táján hallható. 



A német tévések végül egy másik helyen valódi közmunkásokat is találtak, ők sokkal kevésbé voltak lelkesek, mosolygósak (18. perc a videón).


További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>