Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók
2020-05-25 10:34:21
Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók

Állatkerti belépőket kaptak pénzjutalom helyett az egészségügyi dolgozók

Ovádi Péter fideszes országgyűlési képviselő kiemelte: a koronavírus-járvány is rávilágított arra, milyen emberfeletti munkát végeznek az egészségügyi dolgozók azért, hogy biztonságban érezhessük magunkat. Mint mondta, az állatkert is nehéz időszak után van, hiszen egy időre be kellett zárnia, és most a társadalmi szerepvállalásáról tett tanúbizonyságot ezzel az országosan egyedülálló kezdeményezéssel.

 

Lippai Norbert, a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója úgy fogalmazott: nagyon nehéz időszak áll mögöttük és nem tudják, mi áll még előttük, de amit eddig letettek az asztalra, az azt bizonyítja, hogy képesek egy ilyen helyzetet is megoldani. Számára megható az összefogás, amit tapasztal az emberek között, és ez a kezdeményezés is nagyon jó visszaigazolás arra, hogy elismerik a munkájukat.

 

Nátrán Albin vezető mentőtiszt hangsúlyozta, nemcsak a betegek számára volt nehéz az elmúlt időszak, és a felajánlott belépőjegyek a rekreáció fontos részét képezik majd a mentőknél.

 

(kép+szöveg: veol.hu)

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az evangélikus püspök a Kossuth Rádióban szólt az áldozatokhoz és kért bocsánatot tőlük.
Bővebben >>