Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Amerikai tiltakozás Orbán nemzeti konzultációja miatt
2017-11-13 11:38:20
Amerikai tiltakozás Orbán nemzeti konzultációja miatt

Amerikai tiltakozás Orbán nemzeti konzultációja miatt

A cikk szerint az újraválasztásáért kampányoló Orbán Viktor központi témája az Európa elleni összeesküvés, azaz a kontinens migránsokkal való elárasztása mögött álló ötletgazda, a magyar származású amerikai milliárdos, akinek – mint idézik – az unió is „a tenyeréből eszik”.

 

A szélsőjobboldali kötődésű Breibart News cikke viszont a Washington Post elemzését támadja, amiért az a magyar kormány Soros-ellenes kampányát gyűlöletkampányként elítélte. Sőt arra hívja fel a figyelmet, hogy az egyoldalú Washington Post épp egy olyan civil szervezet véleményére alapozta a saját álláspontját, amit Soros György alapítványa támogat.

 

A Reuters sem ment el említés nélkül a téma mellett s idéznek Orbán tegnapi, a Fidesz-kongresszuson elmondott beszédéből. A lap úgy véli, hogy a pártvezetők között a közvélemény-kutatásokban magasan vezető kormányfő minden bizonnyal harmadszorra is nyer, méghozzá földcsuszamlás-szerű győzelmet aratva.

 

Orbán tudatos kampányát idézik, miszerint a "Soros-birodalom" fenyegeti Magyarországot, mert útjában állunk annak a tervnek, amely a nemzeteket fel akarja számolni, és kevert népességű Európát akar létrehozni.

 

Ezért a "Soros-terv" végrehajtása érdekében egész Európában el akarják takarítani az útból a nemzeti érdekeket képviselő kormányokat, ideértve bennünket is. „Soros NGO-i behálózták az európai döntéshozatal összes meghatározó fórumát, jelen vannak egyes magyar pártok hátországaiban is, és úgy viselkednek, mint egykor a szovjet kommunista párt agitációs és propagandaosztályának aktivistái, de mi, vén csatalovak már szagról megismerjük őket” – idézik a tegnapi beszédet.

 

 

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>