Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Amit az MTI elhallgatott a Jobbik alelnök beszédéből
2015-06-14 20:30:44
Amit az MTI elhallgatott a Jobbik alelnök beszédéből

Amit az MTI elhallgatott a Jobbik alelnök beszédéből

A vigyazo.hu tudósítása szerint Novák a kötelező “Európa hálátlan a magyarokhoz” és “Trianon felszakadó, fájó seb” körök után rátért egyik kedvenc témájára:

“Ha látjuk, hogy a magyarság legnagyobb problémája a Trianon, a külső és a már előbb említett belső Trianon is, akkor ezt kell mindenek elébe helyezni. Akkor nem a Holokauszt a magyarság legnagyobb problémája, nem ez kellene, hogy a csapból is folyjon, és örülök, hogy elnök úr is (Cseresznyés István, a Jobbik Nógrád megyei elnöke) ezzel kapcsolatban néhány keresetlen szót megfogalmazott, hiszen valóban tele van már a hócipő azzal, hogy itt mindenről beszélnek, minden más idegen érdekekről, csak épp a magyarság legnagyobb tragédiájáról, Trianonról nem. Erről nem születhetnek filmek, pedig lenne mit, akár ünnepelni is, persze nem Trianont, nem a nemzeti szétszakítottság ünnepéből, emléknapjából kellene ünnepet varázsolni, ahogy tette ezt a Fidesz, hiszen ez nem a nemzeti összetartozás, hanem a nemzeti szétszakítottságnak az emléknapja.”

 

 

“Rasszistának, sovinisztának, mi mindennek kikiáltottak minket csak azért, mert emlékezni akartunk a magyarság legnagyobb fájdalmára. Ezzel kapcsolatban hányszor megkapjuk, hogy ne tépjük fel a fájó sebeket, hogy ne akarjunk felelősöket keresni, ne akarjunk kárpótlást fizetni. Érdekes, ezeket az érveket nem halljuk az úgynevezett holokauszt esetében.

 

Novák képes volt fokozni: “Jöhessen el egy olyan idő, amikor a költségvetésben nem egy n+1-ik Holokauszt filmre és a különböző filmalapoknál nem ilyen filmekre, hanem történelmi magyar játékfilmekre, tudatformálásra, nemzettudat építésre fordítódnak majd akár költségvetési források is.”

 

A Jobbik-alelnökét Kövér László, az Országgyűlés elnöke június 8-án a Biszku-üggyel kapcsolatos bekiabálásai miatt kitiltotta a vitáról. A Szécsényben elhangzott mondatok a kormány részéről válasz nélkül maradtak.

 

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mit mutat a pénzügyek jövője a kereskedők számára?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk újdonságot, viszont az is egyértelműen látszik, hogy a fejlőd...
2024-04-09 17:47:05, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>