Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Andi – nem az, a másik
2022-05-09 19:31:30
Andi – nem az, a másik

Andi – nem az, a másik

Márciusban a napsütötte Floridába látogatott, és még egy tengerparti képet is megosztott. „Mostanában annyi minden történik velem... hálás vagyok a sorsnak!” – írta Instagram-bejegyzésében. Kiderült, hogy egy ötállomásos amerikai turnéra utazott. „Látszik, hogy ezerrel pörög!” – írta a Blikk.

 

Arról viszont Szulák szemérmesen hallgatott, hogy jórészt a magyar adófizetők finanszírozták a turnét, és, mint a meghívókból kiderült, az Orbán-kormány Nemzetpolitikai Államtitkársága és a New York-i Főkonzulátus támogatta.

 

Daytona Beach-en, a presbiteriánus templomban ingyenes volt a műsor: „Gyere és élvezd az örökzöld slágereket és az új dalokat Szulák Andrea és ötfős zenekarának az előadásában!”

 

A floridai Venice-ben levő Magyar Keresztény Társaságnál (Hungarian Christian Society) imával kezdtek, utána felavatták a Nemzeti Összetartozás Kopjafáját, majd a vacsora következett. Öntött saláta gazdagon, sült csirke petrezselymes burgonyával és Rigó Jancsi. És csak ezután jött Andi műsora.

 

Istentisztelet, kopjafa, sült csirke és Andi örökzöldjei – megadták a módját. Nemzeti hakni a javából.

 

További híreink
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Online is vehetünk autópálya-matricát
Sokan biztosan emlékeznek még azokra az időkre, amikor a benzinkúton kellett sorban állni a szélvédőre simítható, onnan aztán csak darabokban leszedhető autópálya-matri...
2024-03-14 17:32:36, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>