Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Árpádsávos lobogó kerül a Parlamentre?
2013-05-31 20:44:42
Árpádsávos lobogó kerül a Parlamentre?

Árpádsávos lobogó kerül a Parlamentre?

Az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Hivatalának közleményében az áll, hogy Borbély József, mint a Felsőbb Hatalom Vezérlő Főfejedelme, 2013. augusztus 20-án 10 órakor levonatja a Parlamentről a szerinte illegitim 3. Magyar Köztársaság zászlaját, és felvonatja az Apostoli Magyar Királyság árpádsávos állami lobogóját, majd a Szent Koronát elszállítva átveszi Magyarország irányítását.

 

A kecskeméti illetőségű Borbély József (TEMPO pártelnök), honlapján, egy népakarattal létrejött KIEGYEZÉS-sel szeretné életre hívni a „valódi” magyar államot, az Apostoli Magyar Királyságot, ahol minden magyar állampolgárt visszahelyez jogaiba, és egy szabadítólevéllel a Magyar Nép évezredes elnyomását és az adósrabszolgaságot egyszer és mindenkorra megszünteti.

 

Számos neves ember, köztük, kutatók orvosok is nevüket adták  Borbély királyságához, mert a Főfejedelem már  létrehozott egy tudományos akadémiát, melynek a tagjai:

 

Dr. Györgyi Viktor gépészmérnök, villamosmérnök, atomfizikus, filozófus, teológus, a függőleges tengelyű turbina feltalálója, dr. Horváth István orvos-biológus,  a koleszterin ellen védő vakcina feltalálója,  Kovács Ádám rákkutató, a CELLADAM alkotója, akinek találmányát  egy rendeletben már gyógyszernek is minősítik.

 

Tudósai között szerepelteti még Vén Istvánt (56'-os Corvin közi harcos forradalmárt), Csefkó Pál Tamást (kutató, fejlesztő, feltaláló), Jásdi Kiss Imrét (archeológus, kutató),  Szentiványi Pétert (kutató), valamint Minda Zoltánt, elhíresült pereskedőt, akit jogtudósnak nevez.

 

Borbély elképzeléseit 28 oldalas dokumentum foglalja össze, melyből idézünk:

„Érdekeinek érvényesítését innentől kezdve mindenki a jelenleg még regnáló illegitim 3. Magyar köztársaság „hivatalos szervei” előtt az Apostoli Magyar Királyság egyenrangú polgáraként teheti meg.


A KIEGYEZÉS-hez csatolt iratokkal minden kétséget kizáróan mindenki egyértelműen tudja igazolni, hogy sem magánszemélynek, sem jogi személynek nem tartozik. Így nincsenek banki tartozásai, kifizetetlen közüzemi számlái, mivel azt a Szent Korona Bank Alapító Okirata II. bekezdésében foglaltak szerint átvállalta, mely az Apostoli Magyar Királyság Esküdtszéki Igazságszolgáltatásának P.1/2012./1. számú precedenst teremtő ítéletében kihirdetésre, majd a 2. Aranybulla 2012.-ben rögzítésre is került, így az a Történeti Alkotmány részévé vált.


A Szent Korona Bankhoz történő regisztrációval a magyar emberek fizetőképessé váltak, melyet az adott ügyintézési helyen, például a még regnáló kereskedelmi bankok, végrehajtók, közműszolgáltatók, stb. deklarálni tudnak az új elektronikus fizetőeszköz, a Szentkorona kezeléséhez használt mobiltelefonra letöltött bankszámlaegyenlegük bemutatásával, ahol akár kisebb tartozásaikat helyben rendezni is tudják, amennyiben a „partner” már rendelkezik a Szentkorona kezeléséhez szükséges eszközzel és programmal.


Amennyiben a „partnerek” (bankok, végrehajtók, szolgáltatók, stb.) még esetleg nem értesültek a KIEGYEZÉS-sel egységes szerkezetbe foglalt fenti nemzetmentő programról, úgy az eljárásokat illetve behajtásokat mind addig fel kell függeszteniük, míg képbe nem kerülnek a fenti törvényben foglalt változásokról, és nem szerzik be a Szentkorona fogadásához szükséges eszközeiket. (A törvény nem tudása nem mentesít.)” 

Az Apostoli Magyar Királyság Kormányzói Hivatala létrehozta a Szent Korona Nemzeti Fejlesztési Bank Innovációs és Tőketársaság-ot – (Szent Korona Bank), a Szentkoronát, mint fizetőeszközt, azaz a Szentkorona (Stk) elektronikus számlapénzt.

 

Borbély szerint az új kamatmentes pénzügyi rendszerrel kiszámíthatóvá, tervezhetővé válik a gazdaság és az elektronikus fizetőeszköz bevezetésével a korrupció elkövetésének lehetősége beszűkül, és mindenkinek, minden eddigi, tehát az összes tartozása megszűnik.

 

Borbély a dokumentum végén közzéteszi azokat a leveleket is, melyekkel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökét, dr. Vida Ildikót, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét, dr. Szász Károlyt, a Bácsvíz Zrt. vezérigazgatóját, Kurdi Viktort és az OTP BANK  Nyrt. vezérigazgatóját, dr. Csányi Sándort kereste meg.

 

 

A levelek tartalma szerint a”honi hatalomátvételt” követően Borbély adók nélküli, Apostoli Magyar Királysága az OTP-től az emberek tartozását, és a Bácsvíz Zrt.-től a közműtartozásokat is átvállalja.

 

Aki arra vár,  hogy most jön a poén, mert ez csak egy  fikció, egy tévelygő elme szüleménye hát téved!  Ez egy valós történet! PSZÁF engedélye ugyan nincs a Szent Korona Banknak, de pénzt már kérnek. Ugyan minimális összeget, amit forintban kérnek befizetni, de ez már piramisgyanús játéknak tűnik. Van egyáltalán valaki, aki elhiszi, hogy a tartozását majd szentkoronában fizetik ki egy szolgáltatónak vagy egy banknak?  Létezhet egyáltalán  egy tartozás kiegyenlítése olyan pénznemben, ami nem is létezik? Képes valaki a GVH-nak, és a PSZÁF-nek ír leveleket úgy értelmezni, mintha ez az egész egy  valós és engedélyezett dolog volna?  Sajnos a válasz igen! Annak ellenére, hogy nincs engedélyük, de ebben a nem létező bankban már vannak betétek.  Minek kell történnie, hogy ne jusson el addig ez a történet, amikor már gyülekeznek a károsultak? 

 

 

Vajon mikor jut el ez a történet oda, ahol tenni is lehet ellene? Orbán Viktor miniszterelnök kormánya és a TEK vajon tesz valamit azért, hogy az embereket ne lehessen becsapni, vagy megvárják amíg az árpádsávos zászlót valóban feltűzik a Parlamentre?


MA

Utoljára frissítve: 2013-05-31 21:12:35

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
A gyerekek igazán tudnak örülni az ajándékoknak
Sok családban megszokott dolog, hogy az olyan ünnepeken, mint a karácsony, csak a gyerekek kapnak nagy ajándékokat, a felnőttek egymás között csak jelképes figyelmességek...
2024-04-09 19:37:46, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>