Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Árverésen Madonna titkos leszbikus levelei
2018-07-23 09:11:31
Árverésen Madonna titkos leszbikus levelei

Árverésen Madonna titkos leszbikus levelei

Cazalet a ´80-as évek végének egyik felkapott modellsztárja volt, aki a legnagyobb divatházak kifutóin szerepelt. Így került kapcsolatba Madonnával is, aki Jean Paul Gaultier (aki állítólag az egyik parfümjének üvegét Cazalet alakjáról mintázta) barátjaként részt vett a divattervező egyik show-ján, ahol azonnal kiszúrta magának a gyönyörű modellt, és szerepet ajánlott neki a Justify My Love klipjében.

 

A felvételre egy párizsi hotelben került sor, és a modell számára csak ott derült ki, hogy a klipben majd csókolóznia kell Madonnával. Amanda Cazalet szerint nagyon meglepte, hogy nyelves csókváltás lesz majd köztük, de színészi munkának fogta fel. Madonnára azonban sokkal nagyobb hatással volt a jelenet, mert ezt követően még két évig üldözte a szerelmével a modellt.

 

Cazalet idővel férjhez ment, és gyermeket várt, de a most árverésre bocsátott levél alapján (amit a popsztár vörös tollal, és kézzel írt a modellnek) Madonnát mindez nem tántorította el, és hősszerelmesként ostromolta a modellt:

 

„Te vagy a leggyönyörűbb nő a világon. Meghalok, hogy újra csókolhassalak, rólad fantáziálok egész nap. Tudom, hogy férjhez mentél és gyereket vársz, nem tudom megmagyarázni a vonzalmamat, mégis bennem él. Nagyon kevés nő iránt éreztem ilyen vonzalmat. Szeretnélek újra látni. Remélem, a babád jól van, mindenképpen írj vissza, vagy hívj, vagy küldj faxot" - írja a levélben Madonna

 

A popsztár még két évig üzengetett a modellnek, de aztán úgy tűnik belátta, hogy Cazalet nem viszonozza az érzéseit.

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>