Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Asta la vista, Andy baby...
2018-10-21 18:00:49
Asta la vista, Andy baby...

Asta la vista, Andy baby...

Utóbbiba évek óta öntik az állami pénzt milliárdos nagyságrendben, hirdetések formájában, mégsem tudott pozitívba fordulni a mérlege, ráadásul a nézettsége is messze elmarad az RTL Klubétól, pedig éppen a német tulajdonú csatornától átigazolt Dirk Gerkens vezérigazgató ígérte azt, hogy nemcsak nyereségesen működnek majd a vezetése alatt, de nézettségben is megelőzik majd az RTL-t. Ez messze elmaradt az ígérettől.

 

A Népszava október elején arról írt, „döcögősen halad” a rendszer átszervezése, nem világos például, hogy mi lesz a jelenleg Nyerges Zsolt tulajdonában lévő Hír TV és a Mészáros Lőrinchez tartozó Echo TV sorsa. Az első hírek még arról szóltak, hogy mindkét csatorna megőrzi önállóságát, de az Echo szórakoztató profilt kap, utóbb már azt lehetett hallani, összevonják a kettőt.

 

A 444.hu most újabb részleteket tudott meg. Eszerint még az idén átveszi Andy Vajnától a TV2 Médiacsoport Zrt. irányítását Mészáros Lőrinc egyik nagyvállalata, valószínűleg a Mediaworks Zrt.

 

Ez a cég volt korábban a Népszabadság tulajdonosa is, amíg a Rogán Antal helikopterezéséről megjelent cikkek után be nem zárták a lapot. Ezzel egy időben a Lapcom Zrt. is tulajdonost válthat majd, sőt a Népszava és később a hvg.hu is írt róla, hogy Andy Vajnától minden gazdasági érdekeltségét elvehetik, így a kaszinókat is.

 

Vajna mindezt a napokban Twitter-üzenetben tagadta.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk ú...
Bővebben >>