Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Emma napja van.
Az Agymenők sztárjai a sorozat legendás fesztiválhelyszínéről jelentkeztek be
2018-07-23 09:11:27
Az Agymenők sztárjai a sorozat legendás fesztiválhelyszínéről jelentkeztek be

Az Agymenők sztárjai a sorozat legendás fesztiválhelyszínéről jelentkeztek be

A 11. évad végén láthattuk, ahogy Sheldon és Amy olyat tesznek, amit a sorozat elején még elképzelhetetlennek tartottunk - összeházasodtak. Steve Holland, a show producere és írója elárulta, hogy az új évad az ifjú pár nászútjával fog indulni, azonban azok, akik gyermekáldásra várnak, még türelemmel kell lenniük.

 

Az író elárulta, hogy egyelőre négy epizód forgatókönyve készült el, ezekben még nincs tervben, hogy a pár babát várjon: „Azt tudjuk, hogy Amynek és Sheldonnak végül lesznek gyerekei, de azt nem, hogy ennek tanúi leszünk-e az Agymenőkben” – árulta el Holland.

 

 

További részletek derültek ki, mint például, hogy felnőttként is meg fogjuk ismerni az Ifjú Sheldonban már látott gyerekkori barátot, Tam Nguyent, valamint visszatérnek Amy szüleit alakító Kathy Bates és Teller is.

 

Azzal kapcsolatban, hogy mit tartogat a csapat egyetlen agglegényének, Rajnak a jövő, arról Nayyar úgy fogalmazott, hogy igazán örülne egy romantikus szálnak. A Comic-Con közönsége nem volt rest javaslatot tenni. hogy kiket látna szívesen vendégszereplőként az ügyben, Gal Gadot-t és Margot Robbie-t javasolták a készítőknek. A színész még azt is felvetette, hogy jó lehetőség lenne Az ifjú Sheldon helyett egy másik spin-offra, aminek az lenne a címe, hogy az "Öreg és kövér Raj".

 

A 12. évad amerikai premierje 2018. szeptember 24.-én lesz, a főszereplő gárda hiánytalanul visszatér. Arról, hogy lesz-e 13. évad, még nem született döntés.

További híreink
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szó...
Bővebben >>