Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Az ágyneműtartós ágyak különböző változatai
2021-07-13 18:12:17
Az ágyneműtartós ágyak különböző változatai

Az ágyneműtartós ágyak különböző változatai

Hogyan rejtsük el az ágyneműt?

 

A legnagyobb tárolórekesszel az ágyneműtartós franciaágyak rendelkeznek, helyet biztosítva nemcsak az ágyneműknek, hanem mellette még sok más egyéb holminak, pl. textileknek, dobozoknak, játékoknak. Sokan nem szeretnek reggelente az ágynemű elpakolásával bajlódni, nekik nagyszerű alternatíva, ha egy ágytakaróval leterítik az ágyneműt. Így minden bizonnyal jobban szellőzik, és ha az adott franciaágy rendelkezik ágyneműtartóval, akkor ebben az esetben tömérdek hely áll rendelkezésre az egyéb holmik számára.

 

Ágy alatti tágas tér

 

Sokan azt szeretik, ha az ágyuk alatti területet is átjárja a friss levegő, és nem szeretik a beépített ágyneműtartót. Vannak, akik kisebb tárolódobozokat helyeznek el az ágy alatt, míg mások egyedi tervezésű vagy gurulós ágyneműtartóban gondolkodnak. Egy biztos. Ha különálló elemek vannak az ágy alatt, a takarítás még nehezebb lesz, a porcicák megtelepednek a dobozok között és az ágykeret alatti részeken is.

 

Kinyitható ágyneműtartós ágyak

 

Aki nem szeret hajolgatni, de szereti elpakolni reggelente az ágyneműjét, annak mindenképpen egy felnyitható ágyneműtartós fekvőhelyben érdemes gondolkodni. A Nonstop Bútor webáruházban megtalálható franciaágyak széles választéka mind felnyitható ágyneműtartóval rendelkezik. Nagyon kedvező azok számára is, akik derék- vagy hátfájással küzdenek nap mint nap, hiszen csak egy mozdulat a felnyitás és lecsukás. Ugyanis akár lábbal is nyitható egy beépített rugónak köszönhetően.

 

A kiválasztott franciaágyakhoz többféle szövet kapható, és lehetőség van matrac vásárlására is az adott fekhely számára. A Nonstop Bútor webáruházban mindent egy helyen megtalál!

 

A hűséget is jutalmazzák

 

A Nonstop Bútor webáruházban nemcsak különféle kedvezményekkel kedveskednek a vásárlók számára, hanem a visszatérő, hűséges vevőket is előnyben részesítik! A hűséget hűségpontokkal jutalmazzák, amelyet már a következő alkalommal levásárolhat, ehhez mindössze regisztrálnia kell csak a weboldalon.

 

A hűségpontrendszer alapja egy 1/100-as lépték, amely azt jelenti, hogy pl. egy 100.000 forintos ágy megvásárlása esetében 1000 pont jár a vevőnek. A hűségpontokat hosszasan lehet gyűjtögetni és akár egy összegben is be lehet váltani.

 

Egyéb kedvezmények

 

A Nonstop Bútor webáruház a hűségpontrendszer mellett számtalan más kedvezményt kínál, amely lehetőséget ad a spórolásra. Rendszeresen biztosít szezonális és állandó akciókat, ezért időről időre érdemes visszatérni az oldalukra.

 

Ha kettő vagy több terméket vásárol, akkor a szállítási költség is csökken. Háromnál több termék vásárlása esetén kérje egyedi ajánlatukat, biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni!

 

(x)

További híreink
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Színes Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Húsvétvasárnap kell majd a nyári időszámításra átállni, és ennek a sok negatív következménye mellett van egy k...
Bővebben >>