Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
"Az államtitkár, mint a tahóság csimborasszója"
2020-09-22 16:35:39

"Az államtitkár, mint a tahóság csimborasszója"

Ketten ültek az élő adásban, Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan, s velük beszélgetett Rónai Egon. Ilyenkor az utánuk következő csendben várakozik a kamerák mögött. Most úgy adódott, hogy Menczer Tamás államtitkár váltotta őket.

 

Tartott a beszélgetés, Kunhalmi Ágnes mondott valamit, amire Menczer Tamás a háttérből, az éji homályból beordított valamit. Mindegy is hogy mit, ennél az embernél amúgy is teljesen mindegy, hogy mit mond éppen, a lényeg, hogy fogta magát, és beleüvöltött a stúdióbeszélgetésbe, mert nem konveniált neki, amit épp ott hallhatott. Korántsem az az érdekes, hogy Menczer államtitkár a tahóság csimborasszóját vonultatta fel, amelyhez hasonlóért egy külvárosi talponállóban egyértelmű viszontválaszban lett volna része. Sokkal inkább az, hogy ez az ember a hatalom biztos támfalának dőlve úgy gondolja, hogy beleordíthat egy beszélgetésbe, mindenbe, amibe csak akar.

 

Minthogy nem viselik el, ha valaki nem ugyanazt mondja, amit ők, ezért aztán rögtön letorkolják az illetőt, mindegy is, hogy éppen hol, mikor, s milyen körülmények között. Akkor most miért is csodálkozunk azon, hogy sorra szüntetik meg azokat a médiafórumokat, ahol nem azt hallják, amit hallani szeretnének, vagy amit vezérük részéről meghallani előíratott nekik.

 

Menczer Tamás bőven talál fórumot, ahol csak a sajátjainak a hangját hallhatja, most indult épp egy ilyen. Ott biztosan nem lesz kitéve annak, hogy mást halljon meg szent fülével, mint amit meghallania szabad és megengedett.

Utoljára frissítve: 2020-09-22 16:38:28

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI...
Bővebben >>