Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Az amerikai színésznő leégette a magyar egézségügyet: bevásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznak
2018-12-24 12:43:02
Az amerikai színésznő leégette a magyar egézségügyet: bevásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznak

Az amerikai színésznő leégette a magyar egézségügyet: bevásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznak

Ruby Rose amerikai színésznő Magyarországon forgatja a SAS: Red Notice című filmjét, és nemrég kórházba került. Annyira megrökönyödött az egészségügyi intézmény állapotán, hogy úgy döntött, segít. Kiderítette, mikre is van a legnagyobb szükség, és elkezdte a beszerzést, amiről az Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit.

 

„Mivel első kézből tapasztaltam meg, milyen az egészségügyi ellátórendszer Magyarországon, beszélgettem a helyi kórházakkal, hogy hogyan tudnék a legjobban segíteni, ha már itt vagyok...  Kaptam egy listát arról, hogy mire van a leginkább szükségük.  Olyasmikre, mint ágynemű, székek, papírtörlő-adagoló, papírlepedő és hasonlók... Úgyhogy ma reggel elkezdtem a vásárlást 150 ágyneműhuzattal  az egyik helyi kórháznak. És mivel egy gyereknek és a családjának sosem túl jó buli egy kórházban tölteni a karácsonyt,  vettünk néhány játékot is. Bátorítanék mindenkit, aki megteheti, hogy tegyen ugyanígy. A higiénia miatt a műanyag és a fajátékokat jobban szeretik, mint a bolyhos plüssöket" – szúrta ki Ruby Rose posztját az Index. A színésznő a Heim Pál Gyermekkórháznak vásárolt, ő maga egyébként az Uzsoki kórházban kapott ellátást, de eldöntötte, bármilyen módon hajlandó segíteni.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>