Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Natália napja van.
Az AXA Bank elengedte az ügyfél tartozásának kétharmadát!
2013-09-12 09:25:44
Az AXA Bank elengedte az ügyfél tartozásának kétharmadát!

Az AXA Bank elengedte az ügyfél tartozásának kétharmadát!

Szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kapott az AXA Bank egyik ügyfele. A több mint kilenc millió forintos tartozásból hajlandó elengedni hatmilliót.

 

A dr. Léhmann György által képviselt adós korábban peres eljárást kezdeményezett a bankkal szemben. Az első tárgyalást 2013. november hónapban tartják. A bank időközben az alábbi ajánlatot tette:

 

 

 

 

 

 

 

A Hírhatár érdeklődésére dr. Léhmann György az esettel kapcsolatban az alábbiakat mondta el:

 

„Ahelyett, hogy Patai Mihály összevissza beszélne és riogatna, megbeszélhetné bankjaival azt, hogy az eddig tanúsított magatartásuk miatt tisztességesnek tűnő ajánlatot egységesen tegyék meg minden adósnak tekintet nélkül arra, hogy hitelük lakáscélú, avagy sem.

 

Az adósok pedig elgondolkozhatnak azon, hogy ilyen körülmények között lemondanak-e a kártérítési igényükről vagy sem. A fennmaradó részt pedig egy olyan fajta forintkölcsönnek adósok részére történő biztosítása által gondolom megfizetni, amit Matolcsy Elnök úr az elmúlt hónapokban hangoztatott.

 

Így mutassa meg a Magyar Állam azt, hogy ténylegesen segíteni akar az adósoknak, illetve a bankok pedig egyszer az életben megmutathatják azt, hogy nem veszik semmibe a magyar embereket.”

 

AdamRos

Utoljára frissítve: 2013-09-12 09:54:51

További híreink
Hosszú idő után megszólalt Lévai Anikó és közölte: kincse van, akinek földje van
"Kincs van annak a kezében, akinek földje van" – idézte Orbán Viktor feleségét a Magyar Nemzet. Hamu alatt lapul a tűz, avagy vétkesek közt cinkos, aki néma. Lévai Anikór...
2019-12-07 16:03:48, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A Katona József Színház társulata igazgatójuk melletti tüntetést hirdet hétfőre
Az elmúlt napokban egyre aggasztóbb hírek jelennek meg a kormány szándékairól, melyek szerint gyökeresen átírnák a fővárosi színházak vezetői és működési struktúráját. A ...
2019-12-07 16:03:45, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Százmilliós üdülője van Kocsis Máté feleségének – a politikus vagyonnyilatkozatában nem szerepel
Nagy értékű balatoni ingatlan van Kocsis Máté feleségének tulajdonában – tudta meg a 24.hu. Az ingatlan nem szerepel Kocsis Máté vagyonnyilatkozatában.
2019-12-06 19:19:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Advent két héten át érdekes programokkal, múzeumpedagógia foglalkozásokkal és komolyzenei koncertekkel...
Bővebben >>