Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma József napja van.
Az ellenzék máris megkezdte elszámoltatást: V. Naszály Márta kivizsgáltatja a várbeli lakásmutyika
2019-10-15 11:19:41
 Az ellenzék máris megkezdte elszámoltatást: V. Naszály Márta kivizsgáltatja a várbeli lakásmutyika

Az ellenzék máris megkezdte elszámoltatást: V. Naszály Márta kivizsgáltatja a várbeli lakásmutyika

A hagyományosan jobboldali kerületben az elmúlt években egymást érték a főként olcsón megszerzett önkormányzati bérlakások miatt kitört botrányok. Elsőként éppen Nagy Gábor Tamásról derült ki, hogy a saját maga vezette kerülettől bérel a piaci árakhoz képest kirívóan olcsón lakást - olvasható a portálon.

 

Ezt követően nyilvánosságra került, hogy a politikus szülei szintén rendkívül jutányos áron kaptak ingatlant a kerületben.

 

Rajtuk kívül lakáshoz jutott még bagóért többek között Lázár János vadásztársa, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, a Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnöke, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Bayer Zsolt kormánypárti publicista, aki ráadásul hazugságba keveredett kameránk előtt, Rákay Philip, a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyettese, Belénessy Csaba, az MTI volt vezetője.

 

A lap kérdésére V. Naszályi elmondta, hogy elsőként felmérik a lakásállományt, ugyanis adatigényléseik ellenére ezeknek a lakásbérleti szerződéseknek az adatai eddig részben el volt zárva előlük.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati ...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Míg Orbánnak alig van pénze, az apja uradalma egyre csak hízik
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori birtokát.
2024-03-17 11:51:57, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Denke Lajos és felesége emléktábláját nem könnyű megtalálni a Visegrádi-hegységben, talán ezért sem tűnt fel h...
Bővebben >>