Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Andrea napja van.
Az Európai Unió és az impotencia
2019-03-21 09:53:29
Az Európai Unió és az impotencia

Az Európai Unió és az impotencia

Ma, amikor a sokkal szebben hangzó Európai Uniónak nevezzük, tizenkét csillagos zászlóval rendelkezik (És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, aki a napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a hold, és az ő fejében tizenkét csillagból korona – Jelenések 12,1), amikor a himnuszát Beethoven IX. szimfóniájának éteri szépségű részlete, s a Beethoven által megzenésített Schiller-költemény, az Örömóda alkotja, egyre inkább Szén- és Acélközösséggé válik, ohne ethosz.

 

1. Ami nyilvánvaló: az EU hatalmasai kínosan ostobák és impotensek - Orbánt kb. négy évvel ezelőtt kellett volna megfegyelmezni, s nem hagyni, hogy szépen naggyá tegye önmagát, precedens értékűvé és európai tényezővé váljon, s kb. jó két hónap múlva akár egy új pártcsalád vezetője lehessen.

 

2. A Néppárt a mai produkciójával világossá tette, ha még valaki számára ez kérdéses lett volna, hogy minden értéket, ethoszt felülír a pártérdek, vagyis az, hogy milyen eredményt hoz a választás, aztán majd meglátják...

 

3. A Fidesz pedig röhög a markába, ugyanis, ha a választás úgy alakul, nem a Fideszt rakják ki a Néppártból, hanem a Fidesz hagyja ott ezt a “balra tolódott” (Orbán) bagázst, s nagy győztesként válik motorjává egy új, “keresztényvédő” alakulatnak.

 

Úgyhogy szerintem ne örüljünk annyira a 97:3-as aránynak. Ez nem a Fidesz Néppártból való kitessékelésének, hanem a Néppárt ostoba, gyáva és elmondhatatlanul kártékony sumákolásának a megszavazása.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista a...
Bővebben >>