Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Az iWowWe, ami übereli a Skype-ot is
2014-05-14 09:40:59
Az iWowWe, ami übereli a Skype-ot is

Az iWowWe, ami übereli a Skype-ot is

Amikor először meghallottam azt a szót, hogy iWowWe, magam sem tudtam mi is lehet ez valójában. Viszont apró hozzáolvasással és a hazai képviselővel való beszélgetés után tisztán látható vált a számomra: ez egy Skype-hoz hasonlító program, csak annál sokkal összetettebb, modernebb és speciálisabb videó- és telekommunikációs alkalmazás.

 

 

 

A cég vezérigazgatója Bill Starkey, Texasban hozta életre az iWowWe programját, amely már 2007-óta egy élvonalbeli technológiával rendelkező alkalmazásként képes egyedi módon és kifejlett eszközök segítségével összekötni a vállalkozásokat és a szervezeteket, és lehetővé teszi az ügyfelekkel, alkalmazottakkal, és a tagokkal, egy adott időben, térben és fórumon való kommunikációt. Ezen felül temészetesen családi és baráti kapcsolatokat is fenntarthatunk a világ számos különböző pontjáról.

 

 

 

iWowWe-s eszközöket elsősorban azért fejlesztették ki, hogy a cégek könnyedén tarthassák a kapcsolatot ügyfeleikkel az egész világon keresztül


Az iWowWe együttműködik számos nagy és sikeres szervezettel az egész világon, ezzel segítve őket a fejlesztésekben, azok integrálásában és hasznosításában a videó e-mail és web-konferencia segítségével. A cég egy igazán gyorsan fejlődő és könnyen használható, erős kommunikációs eszközzel és több szolgáltatással biztosítja a folytonos innovációt, beleértve olyan alkalmazás- és szolgáltatásprofilt, amely szoftver letöltése nélkül az infrastrukturális partnerek és ügyfelek számára közvetít fontos információkat, s mind emellett egy felülmúlhatatlan kombinációs eszközként, igazán rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, megfizethető áron.

 

A multicégek manapság nem képesek nagy technológiát igénylő élő web-konferenciákat lebonyolítani egyedül, viszont hatalmas igényük lenne rá. Az iWowWe ebben lehet segítségükre, olyan jövőorientált és hatékony szolgáltatással, amely rendelkezik egy állandó ügyfélszolgálattal is, ami a legprofibb Amerikában (egy magyar lány, Malics Brigitta lett az aranyérmes az ügyfélszolgálatosok versenyében). Az iWowWe ezen elveket kitűzve és követve állította össze, számos tapasztalt számítógépes és programozó szakemberekből, egy fiatalos és energetikus ügyfélszolgálati munkatársakból, és kreatív tervezőkből álló csapatával ezt a modern telekommunikációs szoftvert. Ehhez hozzájárult számos újítási javaslattal az európai piaci igényeket kielégítendően Bencze Sándor vezető, technológiai tréner.

 

 

Amit az iWowWe tud


Az iWowWe a video-kommunikációs szolgáltatásainak kifejlesztésével elérte, hogy a világelsők között álljon a piacon, legyen szó akár magán, vagy üzleti célú felhasználásról. Ennek a titka az iWowWe eleganciájában és egyszerűségében rejlik: nincsenek különféle bonyolult termékek, nincs félrevezető előfizetési csomagterv, és nincs szükség semmilyen szoftverre vagy hardverre. Mindösszesen csak csatlakozni kell az internethez, bekapcsolni a web-kamerát, és máris kapcsolatba léphet az egész világgal. Az iWowWe célja, hogy egy igazán egyedülálló video-kommunikációs szolgáltatáson keresztül életre keltsen kapcsolatokat, valamint, hogy egyesítse a partnerei számára az üzlet és a telekommunikáció egyvelegét. Az iWowWe segítségével 2 konferencia teremből, 8 web-kamerával akár 50 személlyel beszélgethetünk egyszerre, ez viszont máris dupla szolgáltatás ahhoz képest, amit a Skype-nál kaphatunk. Ráadásul nem kell telepíteni, 100% vírusgarancia van rá, 500 fős mini tv élő közvetítést is elérhetünk vele, amely szolgáltatásokra semelyik ingyenes program nem képes a jelenlegi piacon. Automatizált video-marketing rendszerével, emberi beavatkozás nélkül tudjuk átirányítani a nézőket a video üzenetből bármilyen weboldalra – ha 100 embernek elküldünk egy hírlevelet, az akár 300-1000 emberhez is eljuthat, így ez jelenleg a modern telekommunikációs eszközök közül a cégek számára a legjobb marketing megoldás lehet.

A felhasználók képesek lesznek a partnereik egyesítésére az iCare, iGive, iWowWe programok segítségével, az interneten keresztül a teljes világ életét tartalmasabbá tenni és minden előfizető gyerekek ezreit segítő alapítvány adományozójává is válik. Az iWowWe vezetői számára lényeges szempont az online kommunikációs eszközük alkalmazásánál, hogy a szabadság teljes érzetét adja át, akárhol is vagyunk a világban. Az egyszerű, mégis átfogó termékpaletta lehetővé teszi, hogy a nagyvállalatok, közép-, kis-, és mikrovállalkozások együttműködhessenek egymással, az otthon dolgozó szakemberek növelhessék a termelékenységüket, a non-profit szervezetek tudatosítása, és az egyéni kapcsolatokat elmélyítése a családok és a barátok között, helytől és időtől függetlenül, globálisan, így nincsenek határok és teljes a szabadság. Jelenleg az iWowWe ügyfelei és a partnerei, több mint 110 országban vannak jelen a világ minden táján. Kiemelkedő tulajdonsága még a korlátlan tárhely, ami több terrabájt is lehet felhasználónként.

 

 

A globális közönség világa


Kapcsolja be a saját csatornáját a számítógépén és lehetősége nyílhat arra, hogy csoportosan élhesse át a képzési, oktatási vagy más tömeges üzenetet anélkül, hogy bonyolult szoftvereket, drága hardvereket vagy zavaró utasításokat használnia kellene. 

 

Video-konferencia


Akkor is kommunikálhat az ügyfelekkel, a munkatársakkal és a barátokkal, ha nem tartózkodnak otthon vagy az irodában. Beszélgessen szemtől-szembe, ossza meg az ötleteit és dokumentumait, és emelje egy teljesen új szintre a találkozóit, a termelékenységét, a termékbemutatóit és a tárgyalásait, minden utazás és az azzal járó költségek nélkül.

 

A iWowWe video-konferenciás használata segítségével akár nagyobb tömegeket is megszólíthat, anélkül, hogy elhagyná az otthonát. Az iWowWe biztonságos videó kommunikációs eszközeinek használatával időt és költséget spórolhat meg. Mindezt egy végtelen egyszerű folyamat során, néhány kattintással elérhetjük, és máris indulhat a megbeszélés. Nincs szükség szoftver telepítésére, a csatlakozáshoz a résztvevőknek mindösszesen egy linkre kell csak kattintaniuk. Legyen szó értékesítésről, ügyfélszolgálatról, vagy akár távoktatásról, semmilyen üzletágban nincs hatékonyabb módja a valós idejű kommunikációnak, mint az iWowWe alkalmazása során. Olyan eszközöket kínál, mint a képernyő- és dokumentum megosztás, rajztábla, élő chat. Lehetőségünk van 8 külön helyszínen lévő résztvevő egyidejű kamerás kép közvetítésére, a képernyő megosztására, élőben történő előadásokat, videókat, .pdf fájlokat, dokumentumokat és fényképeket átküldeni. A broadcasting teremben (élő közvetítésre is alkalmas másik terem, ami szintén felár nélkül használható) akár egyszerre 500 fős közönség és résztvevő előtt élőben, egyidejűleg lehet beszélni. Ezen felül névtelen szavazást indíthatunk, élő chatet használhatunk, a bemutatott prezentációkon kijelölhetünk bármilyen dokumentumot, .pdf fájlt vagy fényképet, a résztvevői névlistáját, illetve meghívókat kiküldhetünk a megbeszélés előtt vagy akár közben is az ügyfelek számára, és mind ezt egy Mobil App telepítésével az Android készülékünk segítségével is kivitelezhetjük - feltétele a 4.0 vagy annál magasabb szintű Android rendszer.

 

 

Video e-mail


A video e-mail segítségével a termék vagy szolgáltatás életre kelhet egy csapásra. Küldjön egy videóhoz kapcsolódó személyes és részletes e-mailt az ügyfelei számára. Az üzleti életben egyre többen használják ezt a technológiát, ezzel erősebbé téve a személyes kapcsolatok mélységét és szorosságát. Számos előnnyel járhat a videó e-mail alkalmazása, köztük, hogy 82%-al nagyobb az esélye annak, hogy megnyitják, és így személyesen, az adott pillanatban láthatják és hallhatják az üzenetet és biztosan tudhatja, megtekintették az e- mailjét. A jelenleg használatos levelezőkben lehetetlen visszahívni egy véletlenül, vagy rossz helyre küldött üzenetet, vagy olyan e-mailt, aminek a tartalma elévült (pl. koncertek után kint maradnak a meghívók).

 

 

Az iWowWe rendszerében visszavonható minden videó-üzenet, így egy téves vagy hibás video e-mail esetében, a visszavonási funkció is rendelkezésünkre áll. Amire még a videó e-mail képes: erőteljes HD videó lejátszás, videó e-mail készítési és küldési lehetőség mobil készülékről más készülékekre, azonnali vagy ütemezett idejű küldési lehetőség, automatikusan újra közvetlen elküldési lehetőség a címzetteknek, értesítés a videó megtekintéséről, profi háttér sablonok, összekapcsolható automatikus hírlevél küldő rendszer, egyszerre több videó összekapcsolási lehetősége, egyszerűen elérhető videók és névjegyek, és mind ezekhez egy díjnyertes, állandóan elérhető ügyfélszolgálat általi segítségnyújtás áll a rendelkezésünkre.

 

 

 

Mezei Péter

                                             

Képek:

www.iwowwe.com

Utoljára frissítve: 2014-05-14 17:08:06

További híreink
Mutatunk két kihagyhatatlan süteményreceptet, amit neked is meg kell kóstolni!
Amennyiben most készülsz belekezdeni a fogyókúrádba, felhívjuk figyelmedet, hogy csak óvatosan olvass tovább! Ebben a cikkben ugyanis két olyan édes finomságról lesz sz...
2024-04-23 16:28:45, Hírek, Kultúra Bővebben
A műanyag bejárati ajtó beszerelésének költsége valóban felér egy rémálommal?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha szétnézünk a környéken, aligha fogunk találni két ugyanolyan ...
2024-04-23 16:26:06, Hírek, Kultúra Bővebben
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>