Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Béla napja van.
Az MSZP finoman szólva sem találja a helyét – ismét sikerült hülyét csinálnia magából
2018-11-26 15:22:45
Az MSZP finoman szólva sem találja a helyét – ismét sikerült hülyét csinálnia magából

Az MSZP finoman szólva sem találja a helyét – ismét sikerült hülyét csinálnia magából

Miközben a nők elleni erőszak világnapjának alkalmából Ferenc pápa szköztelen nemességgel egy savval leöntött nőnek írt – szimbolikusa – személyre szóló levelet, a szocialista párt kreatívjai ugyanezen alkalomból inkább úgy döntöttek az empátia teljes hiányával, hogy több mint kínos „akcióval” pipálják ki a szociálisan érzéketlenséget.

 

S mindehhez simán bevetették az ismert képviselőket, akik ebbe rezzenéstelelnül bele is mentek.

 

Ja és plusz Szanyi.

 

A nyitott tenyér szimbóluma a jelmagyarázó kalligráfiákban évezredek óta a „békével jöttem” nyitottságának szimbóluma. Avagy mint szerencsehozót. Esetleg az „ördög szeme” elűzésére – mindez főként a zsidó kultúrkör és hitvilág szimbolikájából fakad, innen vette át az iszlám is – amily kevéssé része a magyar hieroglifatörténelemnek.

 

Ja, és plusz Szanyi.

 

Meglehet egyfajta mdernitásra emlékeztethette a reggeli kávéját magára öntő gőzerővel dolgozó kreativ csapat döntéshozóját, de semmiképpen sem idézi az „o” betűt s főként nem egy, az évek alatt mocskosan lejárató „Stop soros..!” negatívumába helyezve – abszurd, hogy pont ezt az agresszív tiltást sikerült összekaparni szép és választékos magyar nyelvünk bugyraiból.

 

Ja és plusz Szanyi.

 

A briliáns ötletbomba, hogy – ráadásul vérpiros – szikszalaggal leragasszák mindannyiuk ajakát, ezen „szimbóleum” újabb fejvakarásra készteti a mezei dolgozót  - mi lehet az üzenet..?

 

Az áldozatok tűrjék némán az ellenük irányuló erőszakot sőt, még össze is kötözzük esetleg a kezeiket, hogy minél perverzebb legyen a dolog a Chrisand Szőrmeszalon és a Bershka luxusüzletek szorításában..?

 

Ja és Szanyiéban - nagyon narancssárga kabátban.

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>