Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Az MSZP Horváth Csabát indítja Tarlós ellenfeleként
2018-10-27 15:12:26
Az MSZP Horváth Csabát indítja Tarlós ellenfeleként

Az MSZP Horváth Csabát indítja Tarlós ellenfeleként

Egyelőre még az sem dőlt el, hogy lesz-e előválasztás. Elemzők szerint tragédiával érne fel az ellenzék számára, ha megismétlődne a 2014-es eset, amikor a baloldali főjelöltet vissza kellett léptetni a kampányban például a balul sikerült jegesvödrös produkció miatt.

 

Hamarosan felszáll a füst – ezt mondta Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke, a szocialisták önkormányzati választásokra vonatkozó terveire. Így például kiderülhet, hogy a sajtóhíreknek megfelelően Horváth Csabát indítják-e a szocialisták főpolgármester-jelöltként.

 

 

Nem tudok más olyan politikust az MSZP berkeiben belül, aki budapesti várospolitikával foglalkozna – mondta Horváth Csaba. Néhány hete a szocialista politikus maga beszélt arról, hogy szerinte pártjában nincs senki, aki nála alkalmasabb lenne.

 

A Fidesz -KDNP ismét Tarlós Istvánt, a Liberálisok Sermer Ádámot, a párt ügyvivőjét indítják. Független jelöltként bejelentkezett Puzsér Róbert publicista. Nemrég Demszky Gábor, volt SZDSZ-es főpolgármester is meglebegtette, hogy újra megmérettetné magát.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkoz...
Bővebben >>