Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Az MSZP-s Bárándy Gergely lemond és nem indul a választáson
2018-01-26 09:13:31
Az MSZP-s Bárándy Gergely lemond és nem indul a választáson

Az MSZP-s Bárándy Gergely lemond és nem indul a választáson

A közlemény szerint Bárándy Gergely - aki jelenleg a párt Országos Etikai és Egyeztető Bizottságának elnöke - már jelezte a pártelnöknek szándékát. Sem az MSZP, sem más párt színeiben, sem pedig függetlenként nem kíván indulni a választásokon.

 

A parlamenti ciklus végéig az MSZP frakciójában folytatja a munkát, de "a jelenlegi viszonyok között, országgyűlési képviselőként, számomra vállalhatatlanná vált a folytatás".

 

Hozzátette: visszatér a civil szakmájához, vagyis ügyvédként dolgozik tovább, így több ideje lesz a tudományos munkájára is. "Ez nem feladást jelent, nem jelenti azt, hogy a jövőben ne vállalnék majd közéleti szerepet, s hogy ne keresném továbbra is aktívan annak a módját, hogy egy egységes, de legalábbis egységesebb demokratikus ellenzék megteremtésével, miként lehet visszatéríteni Magyarországot a jogállami fejlődés útjára" - fogalmazott a politikus.

 

Bárándy Gergely a közleményében sok sikert kívánt az MSZP-nek a választásokon való szerepléshez, utána pedig a demokratikus oldal újjászervezéséhez.

 

"Megtisztelő volt három parlamenti cikluson keresztül képviselőként szolgálni a hazám és a magyar baloldalt, amelynek igenis van helye, szerepe és jövője. A múltat nem megtagadva, de meghaladva és hátrahagyva" - írta.

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>