Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma György napja van.
Az MTI nem adta ki az MSZP közleményét az Orbán család ügyeiről
2018-06-10 11:04:11
Az MTI nem adta ki az MSZP közleményét az Orbán család ügyeiről

Az MTI nem adta ki az MSZP közleményét az Orbán család ügyeiről

A közleményt cenzúrától csonkítatlanul itt olvashatják:

 

„Az ország szégyene: az Európai Csalás Elleni Hivatalnál az uniós pénzek ellopásának iskolapéldája, Orbán vejének meggazdagodása.

 

Az Európai Csalás Elleni Hivatal szerint az uniós pénzek körül Magyarországon a legnagyobb a korrupció, a lopás. Erre az OLAF szerint a legjobb példa a miniszterelnök vejének a csalássorozata.

 

Nem ez az első – és vélhetően nem is az utolsó - jelentés, amely ugyanezt állapítja meg, és mit csinál mindeközben Orbán veje és családja? Újabb és újabb üzleteket bonyolítanak zavartalanul.

 

És mit csinál mindeközben az ügyészség? A kínosabbnál kínosabb magyarázkodáson kívül semmit.

 

Mit csinál ennek tudatában Orbán Viktor? Fideszes házi bíróságokat akar létrehozni és továbbra sem hajlandó csatlakozni az Európai Ügyészséghez.

 

Orbán üzenete egyértelmű: a fideszes politikusok, családtagok és oligarchák a törvény felett állnak és bármit megtehetnek, ha valakinek ez nem tetszene és tüntetne ellene, akkor pedig készülhet a rendőri vegzálásra, bírósági tárgyalásra.”

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az aktuális lakberendezési trendekben előkelő helyet foglalnak el a különféle falpanelek, melyeket egyre többe...
Bővebben >>