Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Rudolf napja van.
Az orgia-szigetről senki sem hajlandó beszélni – pedig létezik
2018-10-12 10:30:49
Az orgia-szigetről senki sem hajlandó beszélni – pedig létezik

Az orgia-szigetről senki sem hajlandó beszélni – pedig létezik

Egy magánszigeten valaki úgy gondolta, hogy teret enged ezeknek a földi "gyönyöröknek" és szervezett egy több napos dínomdánomot, ami teljes titokban zajlik... Vagyis majdnem teljes titokban. Kiderült, hogy a beugró igen borsos, pontosan 5 ezer dollár, ami majdnem másfél millió forintnak felel meg.

 

Ebben benne van a korlátlanul fogyasztható pia, drog és persze lányok minden mennyiségben. 60 hölgyet szerződtek le csak azért, hogy mindenki igényét kielégítsék. Sőt, az árba beletartozik egy fél órás performansz is, ahol a vendékeg egyesével tölthetnek el 16 pucér lánnyal egy kis időt. El tudjátok képzelni gondolom...

 

A négy napig tartó mulatozás során alig alszanak a résztvevők a sok drognak köszönhetően. Az egyik szervező elmondta a Mirror-nak, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik általánosságban, de mivel sok az illegális pontja a tivornyának nem nagyon beszél róla senki.

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Színes Bővebben
A mosogatógépek innovatív fejlődésen mentek át
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megoldása vagy a más módon egyszerűbbé tett változata. Ezeket azér...
2024-04-16 14:26:28, Hírek, Színes Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>