Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ferenc napja van.
Az ugye megvan, hogy miért járkálnak gépfegyveresek a békés magyar utcákon...?
2020-11-16 17:45:56
Az ugye megvan, hogy miért járkálnak gépfegyveresek a békés magyar utcákon...?

Az ugye megvan, hogy miért járkálnak gépfegyveresek a békés magyar utcákon...?

Ez arról szól, hogy tudd, félned kell és illik.

 

Hogy tudd, a választási törvény módosítása, a közpénz átnevezése, a keresztény világkép anya-apa bullshitje csak a kezdet. Ha holnap, mikor majd jön újabb jogtiprás, vagy holnapután valami olyasmi, amit most még el sem tudsz képzelni, de ami miatt végre már felhorkannál valahogy úgy, hogy aszongya: Asszuny! Ide nekem azt a kaszát, oszt kiegyenesítem, hogy rendet vágjak mán ebbe a megőrülésbe!, akkor tudjad, hogy nem fogsz te rendet vágni, lázadozni, forradalmaskodni. Nem fogsz te semmit csinálni, mer' ezek úgy keresztülpukkantanak, hogy a veséd átrepüli a Hősök terét.

 

Ezért vannak itt a srácok, nem azért, hogy a vírust lövöldözzék. Meg azért, mert tudják, hogy jön az apokalipszis az orvostalan, ágytalan magyar szérübe. Meg még azért is, hogy majd mikor anyádat nem látod két hétig, mert benyeli valamelyik kórháznak csúfolt csirkeól, és te rájuk kívánod ütni az ajtót, akkor legyen, aki a puskatussal elcsendesít.

 

Szóval akik ilyeneket osztogatnak, és kérdezik nagybetűkkel, hogy EMBEREK! EZ MOST MI?, azoknak üzenem, hogy ez kedveskéim önkényuralmi rendszer. Igen, megérkeztünk, ez már az. Nem oroszok, meg komenisták, meg kádárgyurcsány. Ez fidesz (fiatal demokrata) diktatúra. A fiúk pedig azért vannak, mert elindult a felkészülés lázadásra, polgárháborúra. Sejtik, hogy lehet olyan majd mindazért, ami még most van készülőben, amire ők készülnek, vagy amitől tartanak. Vagy jön még olyan törvény, ami lázadást szülhet, vagy az egészségügy még annál is rosszabb helyzetben van, mint bárki sejtené.

 

Egy biztos. Nagyon félnek, és bármire..., úgy értem BÁRMIRE képesek azért, hogy eltapossák a népet.

 

(forrás: facebook.com/gumiszoba)

Utoljára frissítve: 2020-11-20 19:43:33

További híreink
Csaknem 11,5 milliárdba került a koronavírusos nemzeti konzultáció
Kassai Dániel, pestszentlőrinc független önkormányzati képviselője a Miniszterelnöki Kabinetirodában járt, hogy közérdekű adatigénylése nyomán betekinthessen a legutóbbi ...
2020-12-02 19:44:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Többmilliós jutalmat ad magának Gyál fideszes polgármestere
A kormányrendelet alapján a polgármestereknek a veszélyhelyzetben nincs szükségük a képviselő-testület felhatalmazására.
2020-11-27 20:27:47, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A kormány 204 milliárdot szán az atlétikai vb infrastruktúrájára
A 2023-as atlétikai világbajnokságnak otthont adó stadion és a hozzá kapcsolódó fejlesztések 204 milliárd forintba fognak kerülni, többe, mint a tavaly átadott Puskás Aré...
2020-11-27 20:27:45, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetemen hagyomány, hogy a tanév elején kihirdetik, mely borok viselhetik egy éven át a PTE B...
Bővebben >>