Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Csongor napja van.
Az ukrajnai magyargyilkosságok miatt miért nem tiltakozik Szijjártó..?
2018-10-05 16:54:31
Az ukrajnai magyargyilkosságok miatt miért nem tiltakozik Szijjártó..?

Az ukrajnai magyargyilkosságok miatt miért nem tiltakozik Szijjártó..?

Lakhelyüket lerombolták, bántalmazták, szidalmazták őket. Atrocitásokra a gyilkosság után is sor került már. Ukrán tinédzserek megszurkáltak egy 10 éves, szintén magyar nevű fiút és az anyját, egy magyar nevű nőt pedig úgy hasba rúgtak, hogy elvetélt.

 

Én pedig nem találom a külügyminiszter, a rezsibiztos, a vadászpuskás vallásbiztos és társaik kiállását, felháborodását a magyar keresztényeket ért sorozatos támadások és a haláleset miatt.

 

Pedig azt is tudjuk, hogy a megtámadottaknak az első biztonságos, kultúrában, nyelvben is hasonló ország Magyarország. De akkor mi ez a nagy csend, amikor máskor a szerelemféltésből elkövetett orrbaverést is magyarok elleni támadásnak, keresztények elleni agressziónak állítják be? Lehet, hogy csak én nem találom a heves felszólalásokat? Valaki segítsen, hol vannak?

 

Vagy talán az a baj, hogy a meggyilkolt 23 éves Pap Dávid cigány volt, gyilkosa pedig egy hazafias ukrán keresztény, aki határozottan, hangosan és érthetően fejezte ki a véleményét? De ha a magyarországi szavazásnál még fontos volt Pap Dávid és családja is, akkor egy ilyen esetnél miért nem az?

 

Az idén már fél tucat alkalommal támadták meg cigányok sátortáborát, vagy házait Ukrajnában. A lembergi gyilkosságot, súlyos testi sértéseket és a lakhelyek lerombolását a Józan és Dühös Ifjúság nevű neonáci szervezet tagjai követték el, nagyrészt középiskolás, tizenéves fiatalok, egy 20 éves vezetésével. Kijevben és Ternopilban a C14 neonáci szervezet támadt a cigányokra és azt skandálták, hogy takarodjanak Magyarországra. Ez a szervezet Kijev önkormányzatától 16 millió forintnak megfelelő támogatást kapott a fiatalok hazafias nevelésére. A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség irodáját még a télen próbálták felgyújtani ismeretlenek.

 

A lembergi esetre rákeresve akadtam egy magyar hírportál beszámolójára, ahol több hozzászóló szerint itthon is ezt kellene tenni a cigányokkal, csak itthon még gyávák ehhez, meg a hatóságok sem engedik.

 

Emberek, normálisak vagytok? Mert gondolom, akkor ugyanez várna a melegekre, a sorban elétek tolakodókra, az intelligensebbekre, azokra, akiknek nem hullik a hajuk, vagy éppen a Tamás nevűekre is, mert csak.

 

Tisztelettel kérem, hogy kíméljenek meg a választól azok, akik szerint, ha ennyire zavar, akkor fogadjak be tíz cigány családot. Én pl. azt gondolom, hogy a keresztényüldözés elleni helyettes államtitkárságnak (agyrém!) a milliárdjait talán ilyen konkrét esetek megoldására kellene fordítania és nem rózsafüzéreket kellene szállítania a Közel-Keletre, gyémánt-áron. Vagy mondják ki, hogy Pap Dávid nem magyar, "csak" cigány, az meg nem mérvadó, hogy esetleg magyar szavak tömkelegét ejtette ki minden nap a száján.

 

Pap Dávid egyébként fémhulladék-gyűjtéssel és mezőgazdasági munkával foglalkozott, ahogy a családja is. Fiatal gyilkosa, aki késsel felvágta a hasát nem ismerte Dávidot, egy dolgot tudott róla: cigány. Az is érdekes, hogy ezek az ukrán hazafias fiatalok a hétről hétre tengődő, nyomorult körülmények között élő, alkalmi munkákat végző cigányokat támadják meg rendszeresen, véletlenül sem a kacsalábon forgó palotában élő maffiózókat.

 

Tánczos Mihály/Kép forrása: Zakarpattya Online

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Mit mutat a pénzügyek jövője a kereskedők számára?
A technológia folyamatosan fejlődik, pláne a digitális és pénzügyi világban. Ezzel valószínűleg nem mondtunk újdonságot, viszont az is egyértelműen látszik, hogy a fejlőd...
2024-04-09 17:47:05, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>