Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
„Az űrkutatás vívmányait olyan kulcsfontosságú területen is hasznosítjuk, mint a migráció” – mondta a frissen kinevezett űrgolyhó
2018-11-04 15:01:08
„Az űrkutatás vívmányait olyan kulcsfontosságú területen is hasznosítjuk, mint a migráció” – mondta a frissen kinevezett űrgolyhó

„Az űrkutatás vívmányait olyan kulcsfontosságú területen is hasznosítjuk, mint a migráció” – mondta a frissen kinevezett űrgolyhó

Nehogy már azt hihessék a beste más földrészekről valók – mondják most egymásnak –, hogy elbújhatnak előlünk a sötétben, mint a vadak! Nem azért vannak az ilyen-olyan fényű, sötétbenlátó lézeres-infrás készülékek, hogy aztán az okosok ne találják meg őket, éjszaka is.

 

És nem azért van nekünk a mi hős vezérünk, az Orbán, hogy csak úgy ott hagyja őket megbújva, a vízmosásokban meg barlangokban! Majd jól odavezérli őt a Ferencz Orsolya az űrkutatásvívmányos műszerekkel, és ő meg porrá zúzza azt a sok migránst, a fénykardjával.

 

Iszonyatos látni, hogy minél fejlettebb az emberiség technikai civilizációja, annál nagyobb fantáziával tudják visszafordítani épp az emberiség ellen az olyan aljas gazemberek, mint amilyenek Orbán emberei is.

 

És bár ebből nagy léptékben nyilván nem lesz semmi, hiszen a migránsok nem sötétben bujkáló, majd hirtelen kitörő csordákban rohannak rá az országra, ahogy ezek el akarják hitetni az emberekkel (többek közt a velejéig immorális Korbuly bemondó harcra hívó, lelkesedéstől átitatott hangját is felhasználva, a kormány megbízásából készült klipjeikben). Ezt a programot az államnak egyszerűen nem lesz hol és kiken végrehajtania.

 

De lehet majd kicsiben, a társadalom felhergelt tagjainak. Ők majd tudják, kiket kell az alkalmi pogromokon, tereken és villamosokon-buszokon célpontként kiválasztaniuk. Majd végrehajtják az ott feltalálható színesbőrűeken-fejkendősökön, és persze a hajléktalanokon és egyéb szerencsétleneken.

 

Már most szabad a vásár a nyomorékozás, selejtgénezés, orkozás és rétinégerezés terén. Nagyon jól tudta Orbán, hogy miért kell elsőként a PC kötelékeit feloldani. Nem volt az olyan régen, amikor itt az emberek nyílt megvetéssel kezelték a sántákat, féllábúakat, dadogósokat, értelmi sérülteket,és persze a sötétebb bőrűeket, hiszen az ilyen "tökéletlenségek" nyilván Isten büntetéséből kerültek rájuk, a vétkeikért. Megérdemelték a sorsukat. Hát majd most megint megérdemlik, sőt, mindenkinek joga van még további büntetéseket is kiróni rájuk.

 

Egyedül Rogánnak nem kell az űrkutatásig szaladnia, ha kulcsszavakat akar besöpörni a robotjaival, ahhoz elég a hagyományos technikát felhasználnia.

 

Kedves Rogán, megkönnyítem a dolgodat, és elmondom, hogy nekem igazából csak két kulcsszavam van rátok: aljas gazemberek.

 

Minden továbbit kénytelen leszel önerőből, mindenfajta űr- és egyéb technika felhasználása nélkül, gondolkodás útján kitalálni.

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>