Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Azonosítatlan, fekete egyenruhás csoport verte a Vidi-avatón az újpestieket
2018-11-23 11:12:49
Azonosítatlan, fekete egyenruhás csoport verte a Vidi-avatón az újpestieket

Azonosítatlan, fekete egyenruhás csoport verte a Vidi-avatón az újpestieket

Szerdán a Vidi FC-Újpest (1-0) meccsel nyitották meg a végre valahára elkészült új székesfehérvári stadiont. A nettó 14,6 milliárdból épített létesítmény igazán 21. századi benyomást kelt, ellentétben a mérkőzésen alkalmazott biztonsági szolgálat vendégszektorban tapasztalt fellépésével, miként azt az alábbi videó tanúsítja.

 

Egy újpesti drukker így írta le a történteket az Indexnek:

 

"Egy petárda eldobása után jöttek be ezek a biztonságiak a pálya felől, a menekülőkapun át. Addig másik biztonságiak voltak a szektorban, azok sárga mellényben álltak, egy-kettő a videón is látszik. Nem tudom mi a nevük, mert a fekete dzseki miatt nehéz volt megkülönböztetni őket a szurkolóktól (az újpesti szurkolói csoport kérésére ugyanis minden vendégszurkoló fekete ruhában ment - ilyen dresszkódot szoktak hirdetni a szurkolói csoportok idegenben, mert jobban mutat a fotókon, ha egy szektor egyszínű, pl. a kupadöntőn mindenki lilában volt).

 

Teljesen érthetetlen volt a reakció, mert a petárda eldobóját kamera alapján meccs végén is ki lehet emelni (ilyen volt már az üllői úton is), amikor kifelé tartanak az emberek a szektorból. Már a mérkőzésén elején érthetetlen volt számunkra, hogy a koreográfiánkat nem vihettük be a stadionba. Amúgy ezeket a fekete ruhás arcokat már láttam több idegenbeli mérkőzésünkön, nem csak Fehérváron."

 

A tömeges dulakodásból nehéz kivenni, pontosan mi történt, de az egészen biztos, hogy a rendezőként fellépő, egységes kinézetű csoport tagjai az MLSZ Biztonsági Szabályzatát megsértve nem viseltek megkülönböztető mellényt (sem).

 

A csoport fekete bomberdzsekiből, fekete gyakorlónadrágból és fekete beretsapkából álló egyenöltözéke a vállra varrt nemzeti színű jelvénnyel leginkább egy rendvédelmi szerv egyenruhájára emlékeztet, csak a kabát hátán lévő Sec.-felirat árulja el, hogy biztonságiakról lehet szó - írja a lap.

 

További híreink
Mindenki álma és rémálma egyszerre: az első randi!
Az talán ma már nem is kérdés, hogy a kapcsolatok java része az internetes portálokon kezdődik. Akár a közösségi oldalakat, akár a társkereső portálokat nézzük, mindegy...
2024-04-18 12:07:52, Hírek, Sport Bővebben
Hogyan érdemes a vakolt falat festeni?
Mind kül-, mind pedig beltéren változatlan népszerűségnek örvend a vakolás, amely egy kifejezetten nagy múltra visszatekintő építési művelet. A kültéri vakolat nem csupán...
2024-04-16 09:42:07, Hírek, Sport Bővebben
Ne felejts el játszani!
Azt mondják, sosem öregszik meg az, aki nem felejt el játszani. Természetesen más játékok kerülnek terítékre gyermek-, illetve felnőttkorban, de a lényeg az, hogy mindket...
2024-04-09 17:58:00, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>