Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Baja, Kecskemét, Újpest – tombol a kormánypárt politikai pedofilizmusa
2019-09-30 10:28:10
 Baja, Kecskemét, Újpest – tombol a kormánypárt politikai pedofilizmusa

Baja, Kecskemét, Újpest – tombol a kormánypárt politikai pedofilizmusa

Az elmúlt harminc évben ilyen aljas kampányfogást senki sem mert eddig alkalmazni.

 

Ezzel szemben fideszes polgármesterek sora használja fel gátlástalanul a kampányban a kiskorú gyerekeket azok szülői egyetértése nélkül, alanyi, mondhatni földesúri vélt jogon annak ellenére, hogy 16 év alatt csak szülői engedéllyel jelenhetnek meg a gyermekek a politikusok mellett a fotókon.

 

Kecskeméten például továbbra sem tartják tiszteletben a jogszabályokat és a gyermekeket a Fidesz-KDNP összefogás kecskeméti szervezetei. Folytatódik az iskolai roadshow, ahol gyerekek között szerepelnek és fotóztatják magukat a kormánypárti jelöltek./.../

 

A legutóbbi eset a Béke iskolában történt, ahol olyan magánemberek is megjelentek, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt ott. Olyan képviselőjelöltekről van szó, akik most indulnak először választáson, tehát még semmilyen megmagyarázható szerepet nem töltenek be.

 

Baján szintúgy rákaptak a kiskorú hatásvadászatra. A bajai polgármester szeptember elején bölcsődésekkel korteskedett, most ráment az óvodásokra.

 

Szeptember elején jelentős visszhangot kapott az országos sajtóban is a helyi ellenzéki sajtó írása, hogy Fercsák Róbert bajai polgármester berongyolt egy bölcsődébe és az oda járó bölcsisekkel fényképezkedett.

 

Bár sok bírálat érte a városvezetőt, nem tud leállni: szerdán egy óvodában használta bio-díszletnek a gyerekeket. „A Szent László ÁMK óvodásai korszerűbb környezetben, szépen felújított csoportszobákban kezdhették meg a nevelési évet!” – írta ki a Facebook-oldalára Fercsák. A képeken pedig látszik, hogy az óvodai viziten ott volt Zsigó Róbert, a térség országgyűlési képviselője is.

 

képek: Barna Gergő 

 

A hétvégén Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt tolt egy nagyot a politikai pedofílián. A város vezető örömmel értesítették a kerületi lakosokat, hogy – tesszük hozzá, véletlenül pont a választás előtt két héttel - szombaton Wintermantel Zsolt polgármester és Pataki Gábor, illetve dr. Dabous Fayez önkormányzati képviselők átadták a Szilas Aktív parkot.

 

Az új pálya alkalmas állóképességi és ügyességi sportok gyakorlására. A versenypályák akadályainak leküzdését gyakorlandó több erősítő eszköz is van a pálya mentén, lehetőséget adva a futás után vagy közben erősítő, ügyességi gyakorlatok elvégzésére.

 

Hurrá.

 

Arról viszont nem értesítettek senkit, hogy a szalagátvágáshoz s a különféle mozgáskulturális gyakorlatokhoz vajon a képeken szereplő gyerekek szülei, akik korántsem biztos, hogy egytől-egyik fideszfanok, engedélyezték-e a csemetéik egyértelműen politikai céllal történő fel- és kihasználását.

 

Aligha.

 

(forrás: szabadhir.hu)

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz s...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Aktuális2 Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Sokan gondolkodnak el azon 35-40 évesen, vajon jól választottak-e szakmát. Az életközépi válság olykor arra sa...
Bővebben >>