Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Auguszta napja van.
Bánatába halt bele a reptéren magára hagyott kutyus
2017-11-19 12:00:56
Bánatába halt bele a reptéren magára hagyott kutyus

Bánatába halt bele a reptéren magára hagyott kutyus

A The Telegraph beszámolója szerint a kutyus kitartóan várt, hogy egyszer majd visszajönnek érte. Egy hónapot töltött a terminálban, szemtanúk beszámolója szerint sokáig szaglászta a váróban megforduló embereket, aztán egyszer csak feladta a reményt, és az egyik sarokba húzódott.

 

A reptér dolgozói és az utasok és próbálták etetni a kétévesnél nem idősebb kutyát, ő azonban hozzá sem nyúlt az ételhez. A repteret ugyanakkor egyszer sem hagyta el, ezért is feltételezték, hogy a gazdáját várja.

 

Végül annyira legyengült, hogy értesítettek egy állatmentő csoportot, akik egy menhelyre szállították. A kutya akkor már állni is alig tudott, ezért elkezdték intravénásan táplálni, gyógyszereket is kapott. A depressziója azonban nem enyhült, így a fizikai állapota is tovább romlott, végül pedig belehalt a bánatba.

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:00, Hírek, Színes Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Színes Bővebben
Mi alapján válassz pénztárgépet egyéni vállalkozóként?
Vállalkozóként tudod, hogy neked kell döntéseket hoznod – ezzel nincs is baj, amikor a szakmádról, a vállalkozást érintő termékről, szolgáltatásról van szó. De egy pénztá...
2024-03-27 11:42:55, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – a...
Bővebben >>