Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Edit napja van.
Békesi László kíméletlenül lealázta az Iparkamara elnökét homofób tanévnyitója miatt
2021-09-01 18:36:22
Békesi László kíméletlenül lealázta az Iparkamara elnökét homofób tanévnyitója miatt

Békesi László kíméletlenül lealázta az Iparkamara elnökét homofób tanévnyitója miatt

Mint ismert, Parragh László, az Iparkamara jelenlegi elnöke a szeged.hu beszámolója szerint erős kijelentéssel tarkított tanévnyitó beszédet tartott Csongrádon. Az erről készült felvétel szerint többek között arról beszélt a Szentháromság téren, hogy „erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát/…/ Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik”. Az eseményen részt vett Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő és Palkovics László miniszter is.

 

Békesi László, volt pénzügyminiszter szenvedélyes posztjában az alábbiakkal kommentálta a történteket:

 

Az igazi, az alapvető és megbocsáthatatlan bűn nem Parraghot terheli. Az ő személyisége, jelleme ilyen, ha haszna származhat belőle, minden aljasságra képes. Sokan vannak hozzá hasonlók.

 

Az eredendő bűnt azok követték el, akik helyzetbe hozták ezt a figurát, akik megbízták azzal, hogy egy országos tanévnyitón képviselje, a kormányt, a hatalmat, a rezsimet, ott szerepet kapjon és azt kihasználva mondja el gyalázatos szövegét.

 

Egyáltalán hogy lehetséges az, hogy Parragh bármiféle szerephez jusson a magyar közoktatásban?! Hogy lehetséges az, hogy abszolút alkalmatlansága ellenére egyik formálója, ötletadója, meghatározója lehet a magyar közoktatás - benne a szakképzés, a középfokú oktatás, sőt néhány területen a felsőoktatás(!) - átalakításának, lebutításának, tönkre tételének?! Ki bízta meg ezzel a feladattal?! Kik azok, akik a véleményére számítanak, azt figyelembe veszik?! Kik azok, akik feladatot, funkciót adnak, szerepet szánnak neki, akiknek tetszik, hogy kiszolgálja legaljasabb törekvéseiket is, akik hálásak a talpnyaló szervilizmusért, a lihegő túlbuzgóságáért?!

 

Ők az igazi bűnösök, hisz a Parraghoz hasonló gerinctelen karrieristákat szép számmal találhat minden hatalmat gyakorló nemtelen rezsim. Ez az igazi botrány!

 

Ahhoz, hogy Parragh ne okozhasson több kárt ebben az országban, nem őt kell elhallgattatni, hanem az őt megbízó és helyzetbe hozó rezsimet kell eltávolítani a hatalomból!"

 

További híreink
„Csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit az országgal tettek”
Nem vagyok vallásos és nem vagyok keresztény, de tisztelem mások hitét, világnézetét. Azt hiszem Ferenc pápa a mai hatalmasok közül talán az utolsó nagy humanista – Vásár...
2021-09-12 18:01:55, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Ferenc pápa hamis Istenről beszélt, akitől elvárjuk, hogy erővel uralkodjon
„A lényegi különbség a valódi Isten és az énünk istene között van. Mennyire messze áll Ő, aki csendben uralkodik a kereszten, attól a hamis istentől, akitől elvárjuk, hog...
2021-09-12 18:01:53, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Puzsér: „Tóth Gabi nagyjából úgy megtért keresztény, ahogy Baukó Éva zaklatott úrinő”
Puzsér Róbert sosem titkolta véleményét Tóth Gabiról, nem egyszer neki ment már különböző platformokon, és sosem finomkodott. Ezek után szinte magától értetődő, hogy nem ...
2021-09-09 20:21:09, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mai naptól az egyéni képviselőjelölteknek 400, a miniszterelnök-jelölteknek 20 ezer aláírást kell összegyűjt...
Bővebben >>