Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Márk napja van.
Bepöccent a 95-ös busz sofőrje, áthajtott egy babakocsi kerekén
2014-04-14 09:41:33
Bepöccent a 95-ös busz sofőrje, áthajtott egy babakocsi kerekén

Bepöccent a 95-ös busz sofőrje, áthajtott egy babakocsi kerekén

Agresszívan viselkedett a 95-ös busz egyik sofőrje egy házaspárral. 

 

A Facebookon közzétett beszámoló szerint vasárnap kora délután egy család az Új köztemetőnél lévő megállóban szállt fel a 95-ösre. A gyerek a babakocsiban ült, amit a középső ajtón vittek fel a buszra. „A sofőr kiállt a fülkéből és agresszívan, kiabálva nekünk támadt, hogy menjünk előre jegyet venni” – írta az apa. 


A férfi előre ment megmutatni a bérletét és a párjának jegyet venni. A kettes számú probléma itt következett, ugyanis nem volt nála kis címlet. Erre a sofőr felszólította őket, hogy "takarodjanak le" a buszról. A párja a kiabálás hallatára megpróbálta letenni a babakocsit, de a kereke beszorult a busz és a patka közé, majd kiesett. Ezután a sofőr áthajtott az amúgy nem olcsó babakocsi kerekén.


Szerencsére senkinek nem esett baja, a babakocsi kerekén kívül, de tekintve, hogy a sofőr viselkedése nem volt méltányos, az apa közzétette panaszát, amit természetesen a BKK-hoz is eljuttatott - ők egyelőre nem reagáltak. 



A BKK reakciója délután érkezett meg:

 

A 95-ös buszon történtekkel kapcsolatban az interneten terjedő panaszbejegyzés nyomán a BKK vezérigazgatójának felkérésére a BKV vizsgálatot indított. A járművezető meghallgatása és az eset körülményeinek tisztázása alapján lehet csak megítélni, hogy a leírtak mennyiben fedik a valóságot. Ha a leírtak igazak, az természetesen nem maradhat következmények nélkül. Fontos ugyanakkor hozzátennünk, hogy az utóbbi időben számos hasonló, Facebook-posztokból, blogbejegyzésekből indult és aztán a sajtóban széles körben megjelent panaszról derült ki végül, hogy valótlanul vádolta kollégáinkat. Kérjük, ha valaki a jelzett járművön utazott és esetleg szemtanúja volt az esetnek, jelentkezzen a bkk@bkk.hu e-mail címen. Köszönjük!

  



Utoljára frissítve: 2014-04-14 14:50:40

További híreink
Hagyományőrzés az iskolában
Bár az iskola elsősorban a tanulásról, a különféle tudományágak megismeréséről szól, ám mellette lehetőséget kell biztosítani a gyerekeknek a nemzeti tradíciók, szokáso...
2024-04-23 16:19:30, Hírek, Aktuális Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenkit megnyugtatunk már most az elején: természetesen nem. Ez egy nagyon sok tényezős kérdés, hiszen, ha s...
Bővebben >>