Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Angéla napja van.
Betámadta Szörényit a Fidesz – na meg Jeszenszkyt is lebaloldalizta
2016-03-19 18:00:37
Betámadta Szörényit a Fidesz – na meg Jeszenszkyt is lebaloldalizta

Betámadta Szörényit a Fidesz – na meg Jeszenszkyt is lebaloldalizta

Az akciót a Párbeszéd Magyarországért is támogatta, több politikusuk ott volt a helyszínen, megjelent a Lehet Más a Politika zuglói önkormányzati képviselője is.

 

A Fidesz-frakció a közleményében úgy fogalmazott, "a baloldal teljesen alaptalanul hisztériázik", ha rajtuk múlik, Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években, és hagyták volna a Városligetet is lepusztulni. Úgy folytatták: a kormány döntésének és támogatásának köszönhetően a Kossuth tér, a Várkert Bazár, a Mátyás-templom és számos más nemzeti örökség mellett a Városliget is megújul.

 

Amint arról tegnap beszámoltunk, Budapest kezdődő átformálását és környezeti rombolását látva felelős építész, tájépítész szakemberek felhívást tettek közzé, hogy megállítsák az esztelen és szakmaiatlan folyamatot, ami a fővárost fenyegeti. Neves közéleti emberek is az aláírók között szerepelnek, többek között Szörényi Levente és Jeszenszky Géza Is, akiket a Fidesz közleménye hisztérikus baloldaliakként határoz meg.

 

További híreink
Leszállt egy repülő az M1-M7 bevezetőjénél
Az M1-M7 kivezető szakaszán, Budaörsnél, a 10. kilométerszelvénynél landolt egy kisrepülő – jelentette az Útinform, amely szerint a gép műszaki hiba miatt kényszerült a l...
2016-05-31 15:30:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Az LMP megalapítója és társelnöke kiszáll a politikából
Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) megalapítója és társelnöke hétfő este a pártvezetésnek bejelentette, hogy június elsejével lemond társelnöki pozíciójáról, é...
2016-05-31 14:15:22, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Világelsők a magyar légimentők
Az orvosi szintű mentőellátás kategóriájában végeztek az első helyen, ahol az indulóknak tíz komplex szakmai feladatot kellett megoldaniuk.
2016-05-30 21:20:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
JUDO, Orosháza, 2016.05.14. Az elmúlt hétvégén Orosháza adott otthon a következő régiós versenynek, ahol majd ...
Bővebben >>