Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Ervin napja van.
Bokrosi „coming out”: Orbán fasiszta
2017-07-03 16:01:07
Bokrosi „coming out”: Orbán fasiszta

Bokrosi „coming out”: Orbán fasiszta

Az újabb kormányzati plakát megint azt sugallja, mintha az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó.

 

Akiket hazánk által régóta aláírt nemzetközi szerződés alapján kötelességünk lenne befogadni. Más idejönni egyébként sem akar – idézi a Modern Magyarország Mozgalmat vezető volt pénzügyminiszter, Bokros Lajos közleményét a hvg.hu a kormány sorosozó plakátjaival kapcsolatban.

 

A politikus szerint a kormány „az adófizetők pénzén, kormányzati üzenetként közvetíti a fasiszta ihletésű hazug és hamis Fidesz-pártpropagandát”.

 

Bokros Lajos kemény állításai között szerepel az is, hogy „nyíltan goebbelsi színvonalat” emleget. „A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör” – szerinte ezt sugallja a kormány Soros Györggyel kapcsolatban.

 

„Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést” – olvasható a közleményben.

 

A Modern Magyarország Mozgalom a legélesebb szavakkal ítéli el a fasisztává züllött Fidesz bűnszövetkezet újabb lelki és szellemi kútmérgező akcióját – tette hozzá.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>