Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Gedeon napja van.
Borkai már csak csirkékkel foglalkozik
2020-08-11 09:34:17
Borkai már csak csirkékkel foglalkozik

Borkai már csak csirkékkel foglalkozik

A szexbotránya miatt lemondott Borkai Zsolt elvonult a világtól. A Blikknek azt mondta, ideje nagy részét sokorópátkai birtokán tölti. Őstermelő, vannak birkái, lovai, csirkéi, korán kel, megeteti az állatokat, de szőlőt is termeszt, és mindent ő csinál.

 

„Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon. Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem” – tette hozzá. A múltat lezárta, azt mondta a szexvideóért súlyos árat fizetett, mélyponton volt, sokáig ki sem mozdult házából, most is csak barátaival találkozik néha.

 

A kérdésre, tisztára lehet-e még mosni a nevét, úgy felelt, ez nem célja, olimpiai bajnokként nagyon sok mindent letett az asztalra, ezt már senki nem tudja elvenni. Nem foglalkozik mással, csak magával és a családjával, a történtek megviselték a házasságát, de feleségével újra tudták írni kapcsolatukat:

 

„Jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát. Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta, előre tekintünk.”

 

Már sem neki, sem lányának nincs cége. Bár a botrány miatt még a horvát rendőrök is vizsgálódnak, attól sem tart, szerinte volt egy megbicsaklása, arra nem büszke, de történetét a balliberális média habosította fel:

 

„Soha nem voltam korrupt és nem is drogoztam” – közölte a szexbotrányba belebukott volt fideszes győri polgármester.

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Aktuális3 Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Aktuális3 Bővebben
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Ma már a legtöbb cégnek szüksége van weboldalra vagy az internetes kereskedéshez webáruházra, és ennek kapcsán kerülnek előtérbe a domain és a tárhely fogalmak, amelyekrő...
2024-03-14 17:32:38, Hírek, Aktuális3 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>