Helyi oldalak
Kedvenc oldalam
. Ma Helén napja van.
Borkai-ügy: Nem az a gond, hogy a konzumnő(k) uniós támogatásban kaphatták a tiszteletdíját
2019-10-08 13:59:15
Borkai-ügy: Nem az a gond, hogy a konzumnő(k) uniós támogatásban kaphatták a tiszteletdíját

Borkai-ügy: Nem az a gond, hogy a konzumnő(k) uniós támogatásban kaphatták a tiszteletdíját

Ami azóta új tárhelyről a továbbiakban is folytatni kívánja az egyre undorítóbb részleteket felvető leleplezést.

 

Borkai csak részben tartja megalapozottnak az egyértelmű szexfelvételeket, melyeken immár tisztán kivehető volt ő maga is – ezt követően kapcsolták le a blogot a szerverről. A volt olimpiai bajnok – egy csillag Orbán sportimádatának az egén – az ellenzék összeesküvéséről, manipulációról beszél, a jachtkirándulást pedig állítása szerint nem közpénzből finanszírozta.

 

Még ahhoz is hülye, hogy felmérje a szavainak a jelentését – ugyan már kedves polgármester úr miből tengeti akkor az életét, ha nem közpénzből...?

 

Több mint groteszk, hogy a hajóra szervezett hölgyek előzőleg pályázhattak s nyertek is uniós pályázatot, mint indoklásukban írták „elsősorban esküvőkkel, leány- és legénybúcsúkkal foglalkoznék, majd szolgáltatásomat kibővítve tervezem gyermekprogramok, születés- és névnapi bulik, illetve nagyobb céges rendezvények lebonyolítását is.”  

 

Maga a blog, illetve a titokzatos szerző, aki az lemúlt napokban ezt az elképesztő lavinát elindította túl professzionálisan felépített hatásmechanizmussal működik, semhogy hirtelen felindulásból, pláne hogy ellenzéki boszorkánykonyhából indulna, amit Borkai övön aluli intelligenciája is védekezett a mai sajtótájékoztatóján.  Már csak azért sem, mert a biliborító illető a több mint oktatófilmbe illő pozitúrák alatt lényegében karnyújtásnyira áll Borkaitól, az üzleti partner ügyvédjétől, tehát tökéletesen tisztában vannak vele, hogy ki készítette a felvételeket.

 

És még sem nevesítik az illetőt. Mégsem tagadja mindazt, amit a blog a botrányvideó mellett tételesen felsorolt a győri ingatlanokkal történt manipulációkból származó s Borkai által mohón lenyúlt, sőt követelt mesebeli összegekről, az ügyvédhaver kaszinói bevételeiről, miegymásról.

 

Többek között arról, hogy Győrben van egy tőkeerős Audi, amelyről köztudott volt, hogy fejlesztésben gondolkozik, aminek hírére a potenciális földterületeket olcsón felvásárolták s a multicégnek multiáron adták el. Amimhez nem igaz ,hogy nincs köze egy polgármesternek. Amihez nem igaz, hogy nincs köze Orbánnak – hiszen az egész rendszere így épül fel, egy személyiségzavaros küldetéstudathoz mérten épít valami ködös újmagyar birodalmat, amihez rengeteg pénz kell, s csak annyit hagy lopni a cselédeknek, amitől engedelmes droidokként lopnak a birodalom számára.

 

Aki pedig bunkó balkáni módon szerepzavarba kerül és azt hiszi, hogy ő találta fel a maffiaállamot és saját zsebre próbál terven felül teljesíteni, azt kíméletlenül eltakarítja az útból – Mengyi, Simonka, Borkai intő példa kellene, hogy legyen. De mindig elfelejtik. Pedig ha egy Lázár Jánost el tudott takarítani az útjából Orbán, a vidéki versenyzőket megeszi reggelire.

 

A Borkai-ügynek egy alapvető tanulsága van: akár tudatos kinyírásról, akár valóban csak egy kiábrándult bennfentes igazságosztásáról is van szó, izelítőt kaphattunk abból, hogy miként is működik a NER-birodalom s annak csicskahada a valóságban. Egy másik tanulság pedig kellene, hogy legyen, mégpedig hogy mindennek a tükrében miként alakul a hétvégi választás – alakul-e bármi ebből a bizonytalanok lelkében, akik nem Fekete Pákóra orgiáznak közpénzjachtokon az Adrián.  

További híreink
Hiába zsarol a kormány – jár a támogatás az önkormányzatoknak a választások után is
Nem kell attól félni, hogy kevesebb lesz egy adott településen a pénz, ha ellenzéki vezetést választanak vasárnap. Ezt hangsúlyozta pénteken Tatán Donáth Anna, a Momentum...
2019-10-13 08:40:33, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Rés a pajzson a Borkai-lyuk
A Fidesznek senki sem tudott a kampányban többet ártani, mint Borkai. Lehet magyarázkodni, elhallgatni, de ami történt, több mint botlás, mert nem csupán elszaladt a ló. ...
2019-10-12 12:11:28, Hírek, Aktuális2 Bővebben
Karácsony a budapestiekkel közös népszavazást, Tarlós viszont mindent megígér – ha Orbán engedélyt ad
Budapest jelenlegi polgármestere „emelt díjas” beszélgetésre készül a miniszterelnökkel - Tarlós István úgy nyilatkozott a PestiSrácok nevű kormányzati propagandaoldalnak...
2019-10-11 14:28:45, Hírek, Aktuális2 Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Elmeszelte a fideszes polgármester-jelöltet a bajai választási bizottság.
Bővebben >>